Survivor 62. bölüm izle

Survivor 62. bölüm izle
Survivor 62. bölüm izle! Survivor 2020, 30 Nisan Perşembe akşamı 62. bölümüyle ekrana geliyor. Voleybol maçı heyecanının yaşandığı bölüm sizlerle.

Survivor 62. bölüm izle! Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler, 30 Nisan Perşembe akşamı 62. bölüm ile ekrana geliyor. Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve yapımcılığını üstlendiği Survivor'ın 62. bölümünde voleybol maçı heyecanı yaşanacak. Acun Ilıcalı ve İrem Kanan'ın karşısına profesyonel olarak voleybol oynayan Nisa ve Evrim çıkacak. 

Survivor 62. bölüm izle

TV 8 ekranlarına damgasını vuran Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'in 62. bölümü 30 Nisan Perşembe akşamı izleyiciyle buluşuyor. Her bölümü olay olan Survivor 2020'nin yeni bölümünde neler yaşanacak? Yeni bölümü bekleyenler hangi adresten izleyebileceğini merak ediyor. Reytingleriyle her güne damgasını vuran yarışmanın bölümleri milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Televizyonun yanı sıra interneti de domine ettiğini söyleyebiliriz. Survivor'ın resmi Youtube kanalında paylaşılan kesitler milyonlarca tık alıyor. Dolayısıyla yeni bölümü internet üzerinden izleyeceklerin sayısı bir hayli fazla. Survivor 62. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Survivor 62. bölümde neler yaşanacak?

Survivor 2020'nin 62. bölümünde voleybol maçı oynanacak. Bir tarafta, her zaman olduğu gibi Acun Ilıcalı ile İrem Kanan olurken, diğer tarafta Evrim ve Nisa olacak. Daha önce voleybolla uğraşan ikili rakiplerini alt ederek ödülü kazanmak istiyor. Fragmanda Evrim kazanacaklarından oldukça emin görünüyor. Maçtan hemen önce Acun Ilıcalı, Evrim ve Nisa'yı kimlerin desteklediğini soruyor. Kimse desteklemeyeceğini belirtince Cemal Can ortaya atılarak kızlara destek veriyor.

Survivor 61. bölüm izle

Survivor 61. bölümde neler yaşandı?

Survivor 2020'nin 61. bölümünde büyük bir sürpriz yaşandı. TV 8 ekranlarının bir başka yarışması MasterChef, Survivor'a konuk oldu. 61. bölümün tamamı MasterChef konseptinde yapıldı. Mutfakla hiç ilişkisi olmayan Survivor yarışmacılar, ödül oyununda yaptıkları yemekleri Acun Medya ekibine beğendirmeye çalıştı. Danilo, Mehmet ve Somer şefler bölümün konuklarıydı. Yarışmaya evlerinden bağlanmak durumunda olan şefler, yarışmacılara yardımcı oldu ve onları denetledi. Yemeklerin yapılmasından sonra sıra tadıma geldi. Acun Medya ekibi ince eleyip sık dokuyarak bir karara vardı. Alınan kararı yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı açıkladı. Ödül oyunundan kaybeden çıkmadı. Acun Ilıcalı, bir tarafın kazanması durumunda diğer takıma haksızlık olacağına kanaat getirerek iki takımı da kazanan ilan etti. Böylece iki takım da ödülün tadını çıkarabildi.

30-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler