Survivor 67 Bölüm İzle

Survivor 67. Bölüm İzle
Tv8'de yayınlanan 5 Mayıs Salı akşamı Survivor yeni bölümüyle ekrana geldi. Yarışmaya bir kişinin veda edeceği bölümü izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 67. Bölüm İzle; TV8 ekranının en çok izlenen yarışma programı Survivor 5 Mayıs Salı akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Yarışmanın bu akşam yayınlanan bölümünde iletişim oyunu oynanacak ve ödülü kazanan takım Acun Ilıcalı'nın instagram hesabından canlı yayın açacak ve takipçilerinin sorularını yanıtlayabilecek. Gecenin sonunda ise eleme konseyinde bir isim yarışmaya ve Survivor hayallerine veda edecek. Survivor son bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 67. bölüm izle

SURVİVOR SON BÖLÜM İZLE

TV8'in en çok izlenen yarışma programı Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 5 Mayıs Salı akşamı 67. yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Finale yaklaştıkça heyecanın arttığı yarışma programında bu akşam neler olacak? Survivor'ın son yayınlanan bölümünü tek parça izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayabilir, yarışmanın son bölümüne HD kalitesinde ulaşabilirsiniz.

SURVİVOR 67. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Survivor 67. Bölüm İzle; Yarışmanın bu akşam yayınlanan bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımı Survivor tarihinde ilk defa kazanılacak iletişim oyununun galibi gelebilmek için mücadele edecekler. İletişim oyununu kazanan takım Acun Ilıcalı'nın Instagram hesabından canlı yayın açacak ve kendilerine verilen süre içinde takipçilerinin mesajlarını ve sorularını yanıtlama fırsatı bulacak.

Öte yandan finale de adım adım gidilirken bir yarışmacı daha Survivor hayallerine veda edecek. İlk dokunulmazlığı Gönüllüler, ikinci dokunulmazlık oyununu ise Ünlüler takımı kaybetmişti. Gönüllüler eleme adayı olarak Berkan'ı potaya sokarken, Ünlüler takımı ise Mert'i eleme adayı olarak belirlemişti.

Yarışmanın bu akşam yayınlanan bölümünde iki takımında SMS birinci ve ikincileri iki isim daha belirleyecek ve en az SMS oyu alan yarışmacı adaya veda edecek. Survivor'a veda eden isim bu akşam yayınlanan bölümün sonunda belirlenecek.

SURVİVOR 66. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Survivor 66. bölümünde muhteşem ödülün kazananı gönüllüler takımı oldu. Yarışmacılar kendilerine tahsis edilen jetskilerle ödül evine giderek, daha önceden sipariş verdikleri yemekler ile karınlarını doyurduktan sonra, 80'ler konseptli kendilerine özel hazırlanmış özel konseptli partide yarışmanın stresinden uzaklaşarak keyifli dakikalar yaşadı.

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler her gün saat 20:00'da TV8'de!

05-05-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler