Survivor 69. Bölüm İzle

Survivor 69. Bölüm İzle
7 Mayıs Perşembe akşamı Survivor 69. bölümü tv8 ekranında izleyiciyle buluştu. Survivor'da bu akşam neler oldu? İşte detaylar!

Survivor 69. bölüm izle! 7 Mayıs Perşembe akşamı tv8’de yayınlanan Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler’in yeni bölümünde neler olacak? Ödül oyununu hangi takım kazanacak?

Survivor’ın bu akşam yayınlanan bölümünde Acun Medya ve Survivor 2020 ekibinin voleybol müsabakası ve Anlat Bakalım oyunu oynanacak. Geçen hafta Acun Ilıcalı ve İrem Kanan’dan oluşan Acun Medya ekibine karşı mağlup olan Evrim ve Nisa ikilisi bu akşam rövanş karşılaşmasına çıkacak.

Yine iki takımda taraflarını seçecek ve kazanan takımı destekleyenler yemek ödülünün sahibi olacak. Herkesin merakla beklediği voleybol mücadelesinin kazananı bu defa hangi taraf olacak?

SURVİVOR 2020 69. BÖLÜM İZLE

Survivor 2020 her gün saat 20:00’da tv8’de ekrana geliyor. Programın canlı veya daha sonra tekrar bölümünü izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında son bölümü tek parça nereden izleyebileceğini araştırıyor. Survivor’ın son yayınlanan bölümünü tv8’in resmi internet sitesi üzerinden izlemek mümkün. Yarışmanın son bölümüne aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

İLETİŞİM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Bu hafta iletişim oyununda Survivor tarihinde ilk defa verilen ödül yarışmacılara sunuldu. Acun Ilıcalı’nın instagram hesabında canlı yayın ödülünü kazanmak için yarışmacılar futbol maçı yaptılar. Yarışmacılar ikişer ikişer iki ayrı takım oluşturarak ödülü kazanmak için mücadele verirken oyunun galibi ünlüler takımı oldu.

İlk maçı 10-5 skorla, ikinci maçı ise 10-8 skorla kazanan ünlüler takımı Acun Ilıcalı’nın Instagram hesabından canlı yayın açarak izleyenlerin sorularını yanıtladılar.

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?

Survivor’ın 5 Mayıs Salı akşamı yayınlanan bölümünde yarışmaya veda eden isim belli oldu. Gönüllüler takımında en çok SMS alan iki isim Barış ve Ardahan oldu. Gönüllüler takımında iki kadın yarışmacı kaldığı için Cemal Can ve Yasin otomatik eleme adayı oldu.

Ünlüler takımı ise strateji yaparak Mert’i eleme potasına sokmuşlardı ancak Ardahan’ın SMS’de ikinci gelmesiyle strateji patladı. SMS’den birinci çıkan Mert Yunus Emre’yi, ikinci çıkan Ersin Aşkım’ı, üçüncü çıkan ise Elif’i eleme potasına soktu. En az SMS oyu alan Aşkım yarışmaya veda eden isim oldu.

Survivor 2020 hergün saat 20:00’da tv8’de!

07-05-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler