Survivor 70. bölüm izle

Survivor 70. bölüm izle
Survivor 70. bölüm izle! Her bölümü büyük bir heyecan ve merakla takip edilen Survivor, 8 Mayıs Cuma akşamı 70. bölümüyle ekrana geliyor.

Survivor 70. bölüm izle! Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor, 70. bölümüyle ekrana geliyor. 8 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümde ödül oyunu heyecanı yaşanacak. Yarışmada geçen süreler uzadıkça gerginlik de artmaya devam ediyor. Ödüllerle yarışmadaki zorlu yaşamlarından bir nebze olsun uzaklaşarak moral depolamak isteyen yarışmacılar, önce ödül oyununu kazanmak zorunda. Survivor'ın 70. bölümünde oynanacak ödül oyununu hangi takım kazanacak? Survivor yeni bölümünü izlemek için yazının devamına göz atın. Bir önceki bölümde neler yaşandığını da aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Survivor 70. bölüm izle

Survivor 70. bölüm televizyonda milyonlarca izleyiciyi ekran başına geçiriyor. Öte yandan internet üzerinden de bir o kadar izleyici yarışmayı takip ediyor. Survivor 70. bölüm, televizyonda yayınlanmasının hemen ardından acunn.com, tv8.com.tr ve Youtube kanalından HD olarak izlenebiliyor. Yeni bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

8 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak 70. bölümün fragmanında oldukça gergin anlar göze çarpıyor. Ödül oyunu oynandığı sırada Mert ve Elif arasında sözlü bir tartışma yaşanıyor. Bunun yanı sıra Ardahan ve Sercan arasında da yaşanan sürtüşme merakla bekleniyor.

69. bölümde Anlat Bakalım ve voleybol oyununu kim kazandı?

Survivor'da yer alan eğlenceli format Anlat Bakalım, yine oldukça keyifli dakikalara sahne oldu. 7 Mayıs akşamı yayınlanan 69. bölümdeki Anlat Bakalım'da büyük ödül çikolatalı puding olarak açıklandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımları ödülü kazanabilmek için tahmin yeteneklerini konuşturdu. Son bölümde yayınlanan Anlat Bakalım'ı kazanan taraf Gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler takımı kazandıkları ödül olan çikolatalı pudingi yiyerek yarışma için ihtiyaç duydukları motivasyonu az da olsa verdi.

Survivor'da Perşembe akşamları oynanan voleybol oyunları bir gelenek haline geldi. Bu Perşembe akşamında da voleybol oyunu oynandı. Acun Ilıcalı ve İrem Kanan, daha önce yendikleri Evrim ve Nisa, seyircilerin de isteği ile rövanş oyunu oynadı. Bu kez oyunu kazanan takımın ödülü makarne ve şekerpareydi. Büyük çekişmeye sahne olan voleybol oyunu 3-2 Acun Medya lehine sona erdi. Böylece Evrim ve Nisa bir kez daha oyun alanından mağlubiyetle döndü ve ödül şansını tepti.

08-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler