Survivor 71. bölüm izle

Survivor 71. bölüm izle
Survivor 71. bölüm izle! TV8 ekranlarını kasıp kavuran Survivor, 71. bölümüyle ekrana geliyor. 9 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak bölümde neler yaşanacak?

Survivor 71. bölüm izle! Acun Ilıcalı tarafından ekrana getirilen Survivor, 9 Mayıs Cumartesi akşamı yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Dokunulmazlık oyununun oynanacağı yeni bölümde sinirleri yine fazlasıyla gergin. Adaya veda etmek istemeyen yarışmacılar, halk oylamasına kalmamak için dokunulmazlık oyunlarında kendisini göstermek zorunda. İşte ilgiyle izlenen Survivor'ın yeni bölümüyle ilgili tüm detaylar ve daha fazlası.

Survivor 71. bölüm izle

Survivor, yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı olan Survivor'ın bu akşam ekrana gelecek 71. bölümü internetten nasıl izlenir? Acun Medya imzası taşıyan Survivor, TV8'de ekrana geldikten hemen sonra tv8.com.tr, acunn.com ve Survivor resmi Youtube kanalından izlenebiliyor. Survivor 71. bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Survivor'ın yeni bölümünde Gönüllüler takımı, dokunulmazlık oyununu kazanarak Ünlüler takımını daha da zor duruma sokmanın hesaplarını yapıyor. Elif ve Mert arasındaki tartışma bir önceki bölüme damgasını vurmuştu. İkili arasındaki gerginlik yeni bölüme de taşınacak. Dokunulmazlık oyununda Gönüllüler benchinde Evrim'i, takım arkadaşlarına sitem ederken görüyoruz. Mert ile Yasin arasında geçen diyalog da yeni bölümün dikkat çeken anlarından biri olacak. Yeni bölümle ilgili en çok merak edilen şey ise Acun Ilıcalı'nın, kaybettiği bir oyundan sonra kendini kaybeden Yasin'i dokunulmazlık oyunundan kovması. Adaya veda edecek yeni ismi öğrenmeden önce yapılacak son ada konseyinde Gönüllüler takımında Evrim, Yasin'e sert sözler söylüyor. Tüm bu yaşananlara detaylarıyla yeni bölümde şahit olacağız.

Survivor 70. bölümde neler yaşandı?

8 Mayıs Cuma günü ekrana gelen 70. bölümde her zaman olduğu gibi yine ödül oyunu oynandı. Son oyuna kadar büyük bir rekabetin yaşandığı ödül oyununda kazanan taraf bir yine Gönüllüler takımı oldu. Her ne kadar Ünlüler takımı da kazanmaya yaklaşsa da ödül oyunu 10'a 8 Gönüllüler takımı lehine sona erdi. Sercan ve Ardahan arasındaki gerginlik büyük ses getirdi. Sercan, Ardahan'a şaklabanlık yapma diyince ortalık bir anda karıştı. Ardahan, Sercan'a "Sen kendine bak." cevabını verdi. Sözlü tartışma bir süre daha devam edince Ardahan ve Sercan'ın takım arkadaşları araya girmek zorunda kaldı. 

09-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler