Survivor 73. bölüm izle

Survivor 73. bölüm izle
Survivor 73. bölüm izle! 11 Mayıs Pazartesi yayınlanacak yeni bölümde ödül oyunu oynanacak. Survivor son bölüm izlemek için tüm detaylar.

Survivor 73. bölüm izle!  TV8 ekranlarında izlediğimiz Survivor, 11 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20:00'da ekrana geliyor. Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan ve sunulan yarışma programı, milyonları ekran başına kitlemeye devam ediyor. Son 2 bölümde oynanan dokunulmazlık oyunundan sonra bu kez ödül oyunu heyecanı yaşanacak. Oyunu kazanan takım hangi ödülün sahibi olacak? Ödül oyununu hangi takım kazanacak? Bunların hepsini yeni bölümde öğreneceğiz. Yeni bölümle ve bir önceki bölümle ilgili tüm bilgilere ulaşmak için yazının devamına göz atın.

Survivor 73. bölüm izle

Survivor'da ödül oyunları gitgide daha da büyümeye devam ediyor. Takımlar, kazandıkça daha büyük ödüllerle karşı karşıya kalıyor. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı ödül, iki takımı da oldukça heyecanlandırdı. Ödülü kazanan takım, malikaneye gidecek ve 70'ler partisine katılacak. Ayrıca Cirque du Soleil'den önemli bir isim, kazanan takımın yarışmacılarına özel bir gösteri yapacak. Zorlu dokunulmazlık oyunlarının ardından stres atmak isteyen iki takım da ödülü kazanmak için büyük bir mücadele ortaya koyacak. Survivor 72. bölümü HD ve tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Survivor 72. bölümde neler yaşandı?

Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'ın 10 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelen 72. bölümde dokunulmazlık oyunu oynandı. Bir önceki dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı, bu kez daha motive bir şekilde oyuna başladı. Gönüllüler takımı oyuna hızlı başladı ve üst üste 2 sayı alarak 2-0 öne geçti. Ünlüler takımı da bir sayı kazanarak skoru 2-1'e getirdi. Gönüllüler takımı üst üste aldığı 3 sayıyla birlikte farkı açarak skoru 5-1 yaptı. Ünlüler takımı aldığı bir sayıyla daha skoru 5-2 yaptı. Gönüllüler takımı ise üst üste aldığı 2 sayıyla farkı giderek açmayı sürdürünce skor 7-2 oldu. Ünlüler takımı da üst üste 2 sayı alınca fark bir anda 3'e indi ve skor 7-4 oldu. Maçın sonunda üst üste 3 sayı daha alan Gönüllüler takımı, skoru 10-4'e getirdi ve oyunu kazanmayı başardı. Bu sonuç, ikinci eleme adayı Ünlüler takımından çıkacağı anlamına geliyordu.

İkinci eleme adayı kim oldu?

Ada konseyinde bir eleme adayı daha belli oldu. Dokunulmazlık oyununu farklı bir şekilde kaybeden Ünlüler takımı, kendi içlerinden bir ismi eleme adayı olarak çıkarmak zorunda kaldı. Yaptıkları oylamada 4 Mert ve 2 Elif ismi çıktı. Ersin, Elif, Yunus Emre ve Aycan, Mert'in adını yazdı. Mert ve Sercan ise Elif'in adını yazdı. Böylece Mert, Berkan'ın ardından ikinci eleme adayı oldu.

11-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler