Survivor 74. bölüm izle

Survivor 74. bölüm izle
Survivor 74. bölüm izle! 12 Mayıs Salı akşamı yeni bölümde iletişim oyunu oynanacak ve ada konseyinde bir isim yarışmaya veda edecek. Survivor son bölüm izlemek için detaylar.

Survivor 74. bölüm izle! Her bölümü ayrı bir heyecana sahne olan Survivor, 12 Mayıs Salı akşamı saat 20:00'da yeni bölümüyle ekrana geliyor. Acun Medya imzasıyla TV8'de izlediğimiz yarışmanın yeni bölümü oldukça merak ediliyor. Dostları ve aileleriyle hasret gidermek isteyen yarışmacılar iletişim oyunu oynayacak. Ünlüler ve Gönüllüler takımları, iletişim oyununda basketbol oynayacak. Bölümün sonunda ise bir ismin yarışmaya veda edeceği ada konseyi yapılacak. Daha önce Gönüllüler takımından Berkan ve Ünlüler takımından Mert, takım içinde yapılan oylamalarda eleme adayı olmuştu. Bu akşam iki eleme adayı daha belli olacak ve ardından adaya veda edecek ismi öğreneceğiz. İletişim oyununu kim kazanacak? Adaya kim veda edecek. Tüm bu sorular yeni bölümde yanıt bulacak. 

 Survivor 74. bölümü HD ve tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın;

Survivor 74. bölüm izle

Survivor'da yarışmacıları en çok motive eden şeylerden biri, arkadaş ve aileleriyle iletişim kurmak oluyor. Yarışmacılar buna erişebilmek için iletişim oyununu kazanmak zorunda. İki takım da kazanmak için büyük bir hırsla sahaya çıkacak. İletişim oyununda bu kez basketbol oynanacak. Oyunu kazanmak isteyen yarışmacılar oldukça hırslı görünüyor. Evrim ile Aycan ve Barış ile Yunus Emre arasındaki gerginlik ise dikkat çekiyor. Son bölümlerde birbirleriyle problem yaşayan Ersin ve Mert'in arası yeni bölümde de açılmaya devam ediyor. Takımdan ayrı bir baraka yapmaya başlayan Mert, Ersin tarafından eleştriliyor. Bunun üzerine ikili arasında sözlü bir tartışma başlıyor. Bölüm sonuna geldiğimizde, ada konseyinde büyük bir sürpriz yarışmacıları ve bizleri bekliyor. Bir isim adaya veda edecek. İki dokunulmazlık oyununun birini Gönüllüler, diğerini Ünlüler takımı kazandı ve yapılan oylamalarda Berkan ve Mert, eleme adayı oldu. Yeni bölümdeki SMS oylamasında, iki takımda da en çok oyu alan yarışmacılar, birer isim verecek ve böylece eleme adayı sayısı 4'e çıkacak. SMS oylamasında en az oyu alan yarışmacı adaya veda edecek. Fragmanda gördüğümüz kadarıyla Acun Ilıcalı, elenen ismi açıklarken kendisini en çok üzen veda olduğunu dile getiriyor.

Survivor 73. bölümde neler yaşandı?

İletişim oyununu hangi takım kazandı?

İletişim oyunu oldukça başa baş bir şekilde başladı. Karşılıklı alınan sayılarla durum 2-2 oldu. Ünlüler takımı, üst üste 2 sayı alarak 4-2 öne geçti. Gönüllüler takımı da karşılık vererek skoru 4-4'e getirdi. Ünlüler takımının aldığı 3 sayı ve Gönüllüler takımının aldığı 1 sayıyla birlikte skor, Ünlüler lehine 7-5 oldu. Gönüllüler takımı bir kez daha geriden gelerek Ünlüler takımını yakaladı ve aldığı 2 sayıyla oyunu 7-7 beraberliğe getirdi. İki takımın aldığı karşılıklı sayılarla skor 9-9 oldu. Böylece maçın sonucu son oyunla belirlendi. Son oyunu kazanan Gönüllüler takımı, 10-9'luk skorla iletişim ödülünün sahibi oldu. 

12-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler