Survivor 77. Bölüm İzle

Survivor 77. Bölüm İzle
Survivor 77. Bölüm! Survivor'ın 15 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde neler oldu? Ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte detaylar!

Survivor 77. bölüm izle! Her akşam saat 20:00'da tv8'de yayınlanan Survivor'da bu akşam Ünlüler ve Gönüllüler takımı villa ödülünü kazanmak için mücadele ediyor. 15 Mayıs Cuma akşamı Survivor'da neler oldu? Ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor son bölümü tek parça izlemek için tüm detaylar haberimizde!

SURVİVOR'DA BUGÜN NELER OLDU?

Yarışmanın 15 Mayıs Cuma akşamı yayınlanan bölümünde takımlar villa ödülünün ve ailelerine gönderilecek bayram çikolatası ödülünün sahibi olabilmek için mücadele ediyor.

Erzak oyununu ünlüler takımına kaptıran gönüllüler takımında sinirler gerilirken, yarışmacılar arasında yaşanan gerilimin hergün biraz daha yükseldiğini görüyoruz.

Ödül oyununu hangi takımın kazandığı bölümün tamamı yayınlandıktan sonra belli olacaktır!

SURVİVOR'DA DÜN NELER OLDU?

Survivor'ın 14 Mayıs Perşembe akşamı Anlat Bakalım ve Basketbol Challange oyunları oynandı. Anlat Bakalım'da bir türlü galibiyet alamayan Gönüllüler takımı bir oyun daha kaybetti. Ünlüler takımı 5-4 oyunu kazanırken tatlı ödülünün de sahibi oldu.

SURVİVOR 77. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Basketbol Challenge oyununda ise Acun Medya ve Barış, Yasin, Berkan ve Ardahan’dan oluşan Survivor 2020 takımı karşı karşıya geldi. Diğer yarışmacılar yemek ödülünün sahibi olabilmek için taraflarını seçti. Evrim ve Yunus Emre Acun Medya ekibini desteklerken, diğer yarışmacılar Gönüllüler Takımını destekledi.

Heyecan dolu karşılaşma iki takım arasında gidip gelirken Acun Medya  ve Survivor 2020 takımlarının ortak kararlı ile karşılaşma 19-19 beraberlikle bitirildi. Oyunun ödülünden tüm yarışmacılar yararlanırken, Acun Ilıcalı ile sözlü itiraza giren Mert ödülden yararlanamayan tek yarışmacı oldu.

SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Yaklaşık bir ay sonra büyük finalin oynanacağı Survivor'ın en üzücü eleme konseylerinden biri yaşandı. Gönüllüler takımında Berkan, Ünlüler takımında ise Mert eleme adayı olurken kimsenin beklemediği bir konsey gerçekleşti.

Son oynanan futbol oyununda bacağından darbe alarak sakatlanan Ersin bir süredir doktor kontrolündeydi. Sakatlığının kritikliğinden dolayı yarışmadan çekilen Ersin'in durumu tüm yarışmacıları üzdü. Eleme konseyi bir hafta ertelenirken, yarışmacıların geçen hafta aldıkları SMS'ler gelecek haftaki konseye aktarılacağı öğrenildi.

Survivor her akşam saat 20:00'da tv8!

15-05-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler