Survivor 78. bölüm izle

Survivor 78. bölüm izle
Survivor 78. bölüm izle! Her bölümü nefesleri kesen Survivor, 16 Mayıs akşamı 78. bölüm ile ekrana geliyor. Yeni bölümü izlemek için tüm detaylar.

Survivor 78. bölüm izle! Acun Medya imzasıyla TV8'den ekrana gelen Survivor, 16 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20:00'da 78. bölümüyle yayınlanacak. Dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanacak yeni bölümde iki takım da ada konseyinde isim yazmamak için mücadele edecek. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu yarışma programında gerginlik dozu artmaya devam ediyor. Survivor 78. bölümde neler yaşanacak? Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak. Tüm bu sorular yeni bölümde kendine yanıt bulacak.

Survivor 78. bölümü HD ve tek parça olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Survivor 78. bölüm izle

Bu akşam ekrana gelecek Survivor yeni bölümünde daha fazla eksik kalmak istemeyen Ünlüler, dokunulmazlık oyununu mutlak bir şekilde kazanmak istiyor. Son dönemde zayıf düşen Ünlüler, Gönüllüler'in kendilerinin üzerine geleceğini düşünüyor. Gönüllüler de rakiplerini daha zor duruma sokmak için oyunlarda büyük bir mücadele verecek. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım, ada konseyinde oylamaya çıkacak. En fazla ismi yazılan yarışmacı haftanın ilk eleme adayı olacak.

Survivor 77. bölümde neler yaşandı?

Basketbol maçını hangi takım kazandı?

15 Mayıs Cuma akşamı Acun Medya ile Gönüllüler arasında basketbol maçı oynandı. Gönüllüler, Acun Ilıcalı, Esat Yontunç ve İrem Kanan'ın oluşturduğu Acun Medya karşısında maça Barış, Aradhan ve Berkan 3'lüsüyle başladı. Acun Medya'da Doğu, Gönüllüler'de Yasin yedek bekledi. Maça hızlı bir başlangıç yapan Gönüllüler, Berkan ve Barış'ın basketleriyle durumu 2-0 yaptı. Acun Medya, İrem Kanan, Esat Yontunç ve sonra yine İrem Kanan'ın basketleriyle geriden gelerek 3-2 öne geçti. Barış'ın attığı basket maça 3-3'lük eşitliği getirdi. Acun Ilıcalı ilk basketini atarak takımını 4-3 öne geçirdi. Barış bir basket daha kaydedince skor 4-4 oldu ve bir kez daha maça eşitlik geldi. Acun Ilıcalı bir basket daha atınca Acun Medya, 5-4 ile yeniden üstünlüğü yakaladı. Molaya gidildi ve Gönüllüler'de Ardahan yerini Yasin'e bıraktı. Acun Medya'da ise Acun Ilıcalı yerine Doğu oyuna girdi. Acun Medya, mola dönüşünde İrem Kanan'ın basketiyle farkı 2'ye çıkardı. Berkan'ın basketiyle birlikte fark yeniden 1'e indi ve skor 6-5 oldu. Oyuna sonradan dahil olan Doğu ve Yasin, takımları adına 2 sayı kaydederek skoru 8-7'ye getirdi. İrem Kanan, bir basket daha atınca skor 9-7 oldu. Yasin sonradan girdiği maçta üst üste 3. basketini atarak skoru 9-8'e getirdi ve bir kez daha takımını maçta tuttu. Maçın yıldızı İrem Kanan, iki basket daha attı skor 11-8 oldu. Berkan'ın basketi skoru 11-9 yaptı. İrem Kanan bir kez daha attığı basketle skoru takımı adına 12-9'a getirdi. Barış'ın basketiyle Gönüllüler farkı 2'ye indirdi. İrem Kanan ve Esat Yontunç'un basketleriyle skor 14-10 oldu. Berkan attığı basketle skoru 14-11'e getirdi. İrem Kanan iki basket daha atarak farkı açmaya devam etti. Skor 16-11 idi. Yasin attığı iki basketle İrem Kanan'a cevap vererek skoru 16-13'e getirdi. İrem Kanan'ın ise durmaya niyeti yoktu bir basket daha atarak skoru 17-13 yaptı. Berkan ve Yasin'in basketleri Gönüllüler'i maçta tutmaya devam etti. Skor 17-15 idi. Barış ve Acun Ilıcalı'nın karşılıklı sayılarıyla skor 18-16 oldu. Barış'ın attığı basketle 5 sayı gerideki Gönüllüler, skoru 18-17'ye getirdi. Doğu ve Barış'ın karşılıklı basketleriyle durum 19-18 oldu. Barış üst üste 3. basketiyle takımını maça ortak etti. Skor 19-19'a kadar geldi ve maçta bir sayı bulan taraf galibiyet alacaktı. Gönüllüler'den gelen maç burada bitsin isteğini Acun Ilıcalı da kabul edince maç 19-19 sona erdi. 

16-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler