Survivor 79. bölüm izle

Survivor 79. bölüm izle
Survivor 79. bölüm izle! Bir kişinin adaya veda edeceği Survivor 79. bölüm, 17 Mayıs Pazar akşamı saat 20:00'da ekrana gelecek.

Survivor 79. bölüm izle! Büyük beğeni toplayan Survivor, 17 Mayıs Pazar akşamı saat 20:00'da yeni bölümüyle ekrana geliyor. Herkes nefesini tuttu ve bu akşam ekrana gelecek 79. bölümde adaya kimin veda edeceğini merak ediyor. Dün yayınlanan bölümde ilk eleme adaylarını öğrenmiştik. Bu akşam yapılacak dokunulmazlık oyununda yarışmacılar adaya veda etme tehlikesi yaşamamak için yarışacak. Yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı, yarışmayla ilgili büyük bir yeniliği yarışmacılara açıklayacak. Acun Ilıcalı'nın sözlerine duyan yarışmacılar büyük şaşkınlık yaşayacak.

Survivor 79. bölüm izle

Acun Ilıcalı'nın yapımını üstlendiği ve sunduğu Survivor 79. bölüm bu akşam ekrana gelecek. Her bölümü büyük bir mücadeleye sahne olan Survivor'ın 79. bölümünde bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak. Bölüm sonunda ise ada konseyinde heyecan dolu anlar yaşanacak. Bir önceki bölümde Ünlüler takımı aralarından 2 kişiyi eleme adayı olarak çıkardı. Yeni bölümde oynayacak dokunulmazlık oyununu kaybeden taraf bir ya da daha fazla eleme adayı daha çıkaracak. Tüm adaylar arasında en az SMS oyunu alan yarışmacı adaya veda edecek. Yeni bölümü tek parça ve HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Survivor 78. bölümde neler yaşandı?

Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Ünlüler ve Gönüllüler, ilerleyen haftaların sonunda bu kadar ilerlemişken adadan ayrılmak istemiyor. Adada kalmaları ise dokunulmazlık oyunlarından geçiyor. Dokunulmazlık oyunu iki takım için de hayati öneme sahip. Dün oynanan dokunulmazlık oyunu Gönüllüler açısından harika geçti. Ünlüler ise oyunda büyük bir hüsran yaşadı. Oyunun başından sonuna kadar üstünlüğü bırakmayan Gönüllüler, Ünlüler'i büyük bir farkla yenmeyi başardı. Oyunun sonunda skor 10-4 idi. Bir önceki hafta Ersin'i kaybeden Ünlüler takımı bu hafta da bir kişiye veda etme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyunu Ünlüler için büyük önem taşıyor.

Kimler eleme adayı oldu?

Bir önceki bölümde yapılan ilk dokunulmazlık oyunundan mağlubiyetle ayrılan Ünlüler, bölüm sonundaki ada konseyinde eleme adaylarını belirledi. Yapılan oylamada adı en fazla çıkan isimler Aycan ve Mert oldu. İki yarışmacının da adı 2 kez çıktı. Böylece Aycan ve Mert ilk eleme adayları oldular.

17-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler