Survivor 80. bölüm izle

Survivor 80. bölüm izle
Survivor 80. bölüm izle; Acun Medya imzasıyla TV8'den ekrana gelen Survivor 80. bölümüyle ekrana geliyor. Yeni bölümü izlemek için tüm detaylar!

Survivor 80. bölüm izle; Survivor, 80. bölümüyle ekrana geliyor. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor'da 18 Mayıs akşamı saat 20:00'da izleyiciyle buluşacak yeni bölüm, önemli bir mücadeleye ve oldukça keyifli anlara sahne olacak. Dokunulmazlık oyunları ve ada konseylerinde gergin anlar yaşayan yarışmacılar, yeni bölümde oynanacak ödül oyununu kazanarak stres atmak istiyor. Ödülü kazanan takım oldukça keyifli bir ödül bekleyecek. Peki ödül oyununu hangi takım kazanacak?

Survivor 80. bölüm izle

Survivor'da 80. bölümde ödül oyunu heyecanı yaşanacak. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı ödül iki takımı da havalara uçurdu. Kazanan takım ilk olarak zipline yapmaya gidecek. Hemen ardından helikopterlerle alınacak ve aynı günün akşamında havuz partisine götürülecek. Ödülü kazanmak isteyen iki takım da oldukça motive bir şekilde oyuna çıkacak. İki takım arasında geçecek kıran kırana bir mücadeleye tanıklık edeceğiz. Oyun parkurunun yanı sıra iki bench arasında da gergin anlar yaşanancak. Ödül oyunu dışında adada yaşanacak gergin anlar da bizleri bekliyor.

Zipline nedir?

Zipline, yüksek bir noktadan, alçak bir noktaya bağlanmış çelik halat vasıtası ile emniyet kemeri giyerek kendi ağırlığınızla ve yerçekimi yardımıyla kayma aktivitesine denir.

Survivor 80. bölümde neler yaşandı?

Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Dokunulmazlık oyunu yine nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. İki takım da daha az isim çıkarmak için dokunulmazlık oyununu kazanmak zorunda olduğunun farkında. Ünlüler takımı bir önceki bölümde kaybetmiş ve 2 kişiyi aday olarak çıkarmıştı. Yine kaybetmemek istiyorlardı ve kaybetmediler de. Gönüllüler takımını bu kez kaybederek bir ismi eleme adayı olarak çıkarmak zorunda kaldı.

Kim eleme adayı oldu?

Dokunulmazlık oyunundan yenik ayrılan Gönüllüler, kendi aralarından bir ismi eleme adayı olarak seçti. Gönüllüler takımının büyük çoğunluğu Yasin'in adını yazdı. Oylamada 4 Yasin, 1 Berkan ismi çıktı. Berkan'ın matematiksel olarak Yasin'i geçme şansı ortadan kalktığı için diğer oyları açmaya gerek kalmadı. Böylece Ünlüler'de Mert ve Aycan'ın yanına Gönüllüler'den Yasin eleme adayı olarak çıktı. 19 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak bölümde de takımlar aday çıkaracak ve SMS oylaması sonucu bir kişi adaya veda edecek.

18-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler