Survivor 83. bölüm izle

Survivor 83. bölüm izle
Survivor 83. bölüm izle! Her bölümü nefes kesen Survivor, 21 Mayıs Perşembe akşamı 83. bölümüyle ekrana geliyor. Yeni bölümü izlemek için ayrıntılar.

Acun Medya imzası taşıyan ve TV8'den ekrana gelen Survivor, 21 Mayıs Perşembe akşamı saat 20:00'da 83. bölümüyle ekrana geliyor. Her bölümü milyonlarca kişi tarafından izlenen Survivor'ın yeni bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşanacak. Birleşmenin gerçekleşmesinin ardından iki takım yarışmacıları arasında nasıl anlar yaşanacak? 

Survivor 83. bölümü tek parça ve HD kalitesinde izlemek için hemen aşağıda sizlerle paylaştığımız bağlantıya tıklamanız yeterli.

Survivor 83. bölüm izle

Survivor 83. bölüm, adaların birleşmesinden sonra yayınlanacak ilk bölüm olacak. Birbirine sürekli rakip olan iki takım yarışmacılarının aynı adada yaşamaya başlamasının ardından aralarında nasıl bir iletişim olacak. Adalar birleşse de ödül ve dokunulmazlık oyunları hala Ünlüler ve Gönüllüler arasında yapılıyor. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde Anlat Bakalım oynanacak. Anlat Bakalım'da ödülü gören iki takım yarışmacıları da büyük bir mutluluk yaşadı. Ünlüler ve Gönüllüler takımındaki yarışmacılar yasaklı kelimeleri kullanmadan kağıtta yazan kelimeleri birbirlerine anlatmaya çalışacak. Oyun sırasında birbirinden eğlenceli anlar yaşanacka. Anlat Bakalım'ı kazanan takım ödülün sahibi olacak. 

Survivor 82. bölümde neler yaşandı?

Survivor'ın 20 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana gelen 82. bölümünde ödül oyunu oynandı. Ödül ise erzak ve orman eviydi. Büyük bir rekabete sahne olan ödül oyununda iki takım da kazanmak istiyordu. Ödül oyunundan galip ayrılan takım Gönüllüler oldu. Gönüllüler oyunu 8-4 kazanarak erzak ve orman evi ödülünün sahibi olmayı başardı. 

Ödül oyununun yanı sıra bireysel sembolü de sahibi buldu. Yasin, Barış, Berkan, Cemal Can, Ardahan, Sercan Yıldırım ve Yunus Emre, erkeklerde bireysel dokunulmazlığın sahibi olabilmek için yarıştı. Ardahan rakiplerini yenerek, erkekler bireysel sembolün bu haftaki sahibi oldu. Kadınlarda ise Aycan, Elif, Evrim ve Nisa parkura çıktı. Bireysel sembolü kadınlarda kazanan kişi Nisa oldu.

Herkesin büyük bir merakla beklediği ada birleşmesi 82. bölümde gerçekleşti. Gönüllüler takımı, kendi adalarından ayrılarak Ünlüler takımının adasına taşındı. Yunus Emre, Sercan ile olan konuşmasında kampın bazı bölgelerine kütükten sınırlar çizeceğini ve herkesi sokmayacağını söyledi. Bunun dışında iki takım yarışmacıları arasında oldukça güzel anlar yaşandı.

21-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler