Survivor 84. bölüm izle

Survivor 84. bölüm izle
Survivor 84. bölüm izle! Survivor 84. bölüm merakla bekleniyordu. 22 Mayıs Cuma günü ekrana gelecek bölümü izlemek için detaylar.

Survivor 84. bölüm izle! Haftanın tüm günleri tv8'den ekrana gelen Survivor, 22 Mayıs Cuma günü de ekranda olacak. 84. bölümüyle ekrana gelecek yarışma programında yaşanacaklar merakla bekleniyor. Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan ve sunulan Survivor, her bölümüyle milyonlarca kişiyi ekran başına geçiriyor. İzleyiciler yeni bölümü internet üzerinden nasıl izleyebileceğini merakla araştırıyor. Sevilen yarışma programı Survivor, televizyonda ekrana gelirken aynı anda tv8.com.tr adresinden izlenebilecek. Yeni bölüm televizyonda ekrana geldikten hemen sonra internet üzerinde yayınlanacak. Survivor 84. bölüm izlemek için tüm detaylar sizlerle.

Survivor, 22 Mayıs Cuma akşamı saat 20:00'da 84. bölümüyle ekranda olacak. Reyting rekortmeni yarışma programı tv8'de yayınlanıp bittikten hemen sonra acunn.com adresinde HD ve tek parça olarak yayınlanacak. Ayrıca yeni bölümün kesitleri Survivor Türkiye Youtube kanalından da izlenebilecek. Survivor 84. bölümü tek parça ve HD olarak izlemek için hemen aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayın.

Survivor 84. bölüm izle

Survivor'da bu hafta oynanacak 4 dokunulmazlık oyununun ilki bu bölümde oynanacak. Ünlüler ve Gönüllüler takımı da kendilerini düze çıkaracak hesaplar yapıyor. Ünlüler takımı, kalabalık rakiplerini azaltmak için parkura çıkacak. Gönüllüler takımı ise rakip takımdaki yarışmacı sayısını 3'e düşürerek parkularda 5'er kişilik Beyaz ve Siyah takımlarla mücadeleye devam etmek istiyor. Yayınlanan fragmanda gördüğümüz kadarıyla Dokunulmazlık oyununda Yasin'in Sercan'a yönelik tepkisi dikkat çekiyor. 

Dokunulmazlık oyunu sonrası ada konseyinde ilk eleme adayı ortaya çıkacak. Bunun yanı sıra Acun Ilıcalı, ada konseyinde yarışmacılara ve ekran başındaki izleyicilere bayramdaki sürprizini açıklayacak. Sürprizi duyan yarışmacılar oldukça büyük bir heyecan yaşayacak. Peki Acun Ilıcalı'nın bayramdaki büyük sürprizi ne olacak?

Survivor 83. bölümde neler yaşandı?

Survivor'ın bir önceki akşam yayınlanan 83. bölümünde Anlat Bakalım oyunu oynandı. Anlat Bakalım oyunları Survivor'da oldukça keyifli anlar yaşatıyor. Bir önceki bölümüdeki Anlat Bakalım'da ödül pizza ve orman eviydi.. Anlat Bakalım, oldukça çekişmeli geçti. İki takım da bir an olsun farkı açamadı. Oyununda sonunda Gönüllüler takımı, Ünlüler takımını 7-6 yenerek pizza ve orman evi ödülünün sahibi oldu. 

22-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler