Survivor 85. bölüm izle

Survivor 85. bölüm izle
Survivor 85. bölüm izle! Acun Ilıcalı'nın hazırladığı ve sunduğu Survivor, 85. bölümüyle ekrana geliyor. Yeni bölümü izlemek için tüm detaylar.

Survivor 85. bölüm izle! TV8 ekranından izleyicisine ulaşan Survivor, 23 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20:00'da ekrana geliyor. Her bölümü milyonlarca kişiyi ekrana kitleyen Survivor'ın yeni bölümü yine heyecan dolu anlara sahne olacak. İlk dokunulmazlık oyununun ardından yapılan ada konseyi sonrası neler yaşanacak. Bölümler ilerledikçe yarışmacılar arasındaki gerginlikler artmaya devam ediyor. İki takım yarışmacıları da hem kendi içlerinde hem de birbDirleriyle gergin anlar yaşayacak. Survivor yeni bölümünde ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak. Dokunulmazlık oyunu sırasında oyunun stresiyle yarışmacılar arasında sürtüşme yaşayacak. Yeni bölümle ilgili tüm detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Survivor 85. bölüm izle

Survivor'ın 23 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak 85. ve yeni bölümü milyonlar tarafından heyecanla bekleniyor. İzleyiciler yeni bölümü internet üzerinden izlemenin yollarını arıyor. TV8'den ekrana gelen yarışma programı televizyonda yayınlanmasının hemen ardından internet üzerinden de yayınlanacak. Yeni bölümü acunn.com ve Survivor Türkiye Youtube kanalından HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz. Survivor 85. bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Survivor 85. bölümde yaşanacaklar

Evrim, takım arkadaşlarından çok sıkıldığını ifade ediyor. Yasin ve Evrim arasındaki laf dalaşı da devam edecek. Yeni bölümde ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanacak. Eksilmek istemeyen iki takım da dokunulmazlık oyununda büyük bir mücadeleye girişecek. Yeni bölümde belki de bu sezonun en gergin oyunu oynanacak. İki takım benchleri arasında sürekli bir tartışma hali fragmanda göze çarpıyor. Dokunulmazlık oyunu sırasında Yasin ve Sercan arasında tartışma yaşanacak. Bunun dışında Yunus Emre ile Barış ve Berkan arasında da tartışmalara şahit olacağız.

Survivor 84. bölümde yaşananlar

Survivor'ın 22 Mayıs Cuma akşamı ekrana gelecek 84. bölümde ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununu 10-5 skoruyla Gönüllüler kazandı. Dokunulmazlık oyunundan sonra ada konseyinde büyük bir heyecan yaşandı. Ünlüler takımı aralarından bir ismi eleme adayı olarak belirlemek zorunda kaldı. Ünlüler takımı arasında yapılan oylamada adı en çok yazılan Yunus Emre, ilk eleme adayı oldu. Acun Ilıcalı bayram nedeniyle bu hafta adaya kimsenin veda etmeyeceğini bir sonraki haftaya sarkacağını açıkladı. 

23-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler