Survivor 88. bölüm izle

Survivor 88. bölüm izle
Survivor 88. bölüm izle! Acun Ilıcalı tarafından hazırlanıp sunulan Survivor, 26 Mayıs Salı akşamı 88. bölüm bölümüyle ekrana geliyor.

Survivor 88. bölüm izle! 26 Mayıs Salı akşamı ekrana gelecek Survivor 88. bölümünde nefes kesen anlar yaşanacak. İletişim oyununu kazanmak isteyen iki takım da canla başla bir mücadele ortaya koyacak. Her bölümü milyonlarca kişi tarafından izlenen Survivor, hız kesmeden devam ediyor. Bayrama özel sürprizlere şahit olduğumuz Survivor'da yarışmacılar yarışmanın stresinden biraz olsun uzaklaştı. Yeni bölümde mücadele kaldığı yerden devam edecek. 

Survivor 88. bölüm izle

Survivor'da 26 Mayıs akşamı ekrana gelecek 88. bölüm büyük bir merakla bekleniyor. Bölümleriyle reytinglerin tozunu alan Survivor, internet üzerinde de aynı ilgiyi görüyor. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor, televizyonda ekrana gelmesinin hemen ardından internet üzerinden de izlenebilecek. Survivor 88. bölüm acunn.com ve Survivor Türkiye Youtube kanalından HD ve tek parça olarak yayınlanıyor. Survivor 88. bölüm izlemek için aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayın.

Survivor 88. bölümde neler yaşanacak?

Survivor yeni bölümünde oldukça eğlenceli ve heyecanlı anlara şahit olacağız. Öncelikle Survivor yarışmacılarını peşi sıra gösteriler bekliyor olacak. Makyajla kendilerini birbirinden ünlü isimlere benzeten gösteri yıldızları yarışmacıları eğlendirecek. Eğlencenin yanında oynanacak oyunda büyük bir heyecan fırtınası yaşanacak. Ünlüler ve Gönüllüler takımı, iletişim oyunu için piste çıkacak. Oyun sırasında iki takım arasında sözlü münakaşa yeni bölümde de devam edecek. Sercan ile Aycan arasında yaşanan gerilim oldukça dikkat çekiyor. Survivor 88. bölüm bu akşam saat 20:00'da TV8'den ekrana gelecek.

Survivor 87. bölümde neler yaşandı?

Survivor 87. bölümünde yarışmacıları bayrama özel sürprizler bekliyordu. Bayram sabahında temiz kıyafetlerini giyen yarışmacılar güne güzel bir kahvaltı sofrasında başladı. Sonrasında ise Survivor tarihinde bir ilk yaşandı. Survivor, Dominik Cumhuriyeti'nden canlı yayına geçti. Canlı yayına özel bir yarışma düzenlendi. Yarışmaya izleyiciler de dahil oldu. Yarışmacılar sosyal medyada sorulan sorulara izleyicilerin verdiği cevabı tahmin etmeye çalıştı. Bayramın gecesinde ise yarışmacılar büyük bir eğlenceye katıldı. Her bölüm parkurda izlediğimiz yarışmacılar bu kez sahneye çıktı. Tüm yarışmacılar sahneye çıkarak birer şarkı söyledi. Dün akşam yayınlanan bölümün ardından Instagram'da canlı yayın gerçekleştirildi.

26-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler