Survivor 89. bölüm izle

Survivor 89. bölüm izle
Survivor 89. bölüm izle! Survivor, 27 Mayıs Pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek. Yeni bölümü izlemek için tüm detaylar.

Survivor 89. bölüm izle! Survivor, 27 Mayıs Pazartesi günü 89. bölümüyle ekrana geliyor. Saat 20:00'da başlayacak 89. bölümde yine büyük bir heyecan yaşanacak. Bayramın geride kalmasıyla birlikte adada kalma mücadelesi tüm hızıyla devam edecek. Bu hafta adaya bir isim veda edecek ve yarışmada karma olarak 5'erli kişiden oluşacak Beyaz ve Siyah takımın mücadelesini izleyeceğiz. Peki ada konseyine kadar neler yaşanacak?

Survivor 89. bölüm izle

Survivor yeni bölümünde, yarışma tarihinde ilk kez oynanacak bir oyun yarışmacıları ve izleyicileri bekliyor. Yarışmacılar oldukça ilginç bir oyun oynayacak. Ayrıca iki takım da sevdikleriyle görüntülü olarak konuşacak. Arkadaşlarıya konuşan yarışmacılar oldukça keyifli ve duygusal anlar yaşayacak. Survivor 89. bölüm bu akşam saat 20:00'da TV 8 ekranlarında olacak.

Survivor, herkesi büyük bir merakla ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Her bölümü gerek televizyondan gerekse internetten milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Siz de yeni bölümü internet üzerinden izlemek için yazının devamına göz atın. Survivor 89. bölüm HD ve tek parça olarak izlemek için bağlantıya tıklayın.

Survivor 88. bölümde neler yaşandı?

Bayram nedeniyle düzenlenen şovda yarışmacılar büyük bir sevinç yaşadı. Michael Jackson ve Freddy Mercury gibi vefat eden ünlü sanatçıların benzerleri sahnede güzel bir gösteri sundu. 

İletişim oyununu hangi takım kazandı?

İletişim oyununa iyi başlayan taraf Gönüllüler takımı oldu. Yasin ve Evrim'in aldığı sayılarla skor Gönüllüler takımı lehine 2-0 oldu.. Ünlüler takımında Yunus Emre'nin aldığı sayı durumu 2-1'e getirdi. Nisa'nın aldığı sayıyla Gönüllüler takımı farkı yine 2'ye çıkararak 3-1 yaptı. Sercan ve Elif'in aldığıs sayılardan sonra skor 3-3 berabere oldu. Yunus Emre, oyundaki ikinci sayısını aldı ve Ünlüler takımı maçta ilk kez öne geçti, 4-3. Evrim de ikinci sayısını aldı ve oyuna denge geldi, 4-4. Sercan'ın maçtaki ikinci sayısını almasıyla birlikte Ünlüler takımı bir kez daha öne geçti, 5-4. Evrim'in üçüncü sayısıyla birlikte oyuna bir kez daha denge geldi, 5-5. Yasin, Nisa, Yasin, Evrim ve Barış'ın üst üstüyle sayılarıyla Gönüllülre takımı, iletişim oyununu 10-5 kazandı.

27-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler