Survivor 90. bölüm izle

Survivor 90. bölüm izle
Survivor 90. bölüm izle! Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan Survivor, 90. bölümüyle 28 Mayıs Salı akşamı saat 20:00'da ekrana gelecek.

Survivor 90. bölüm izle! Her bölümü milyonlarca kez izlenen Survivor, 28 Mayıs Salı akşamı saat 20:00'da 90. bölümüyle ekrana geliyor. TV8'den ekrana gelen, Acun Ilıcalı'nın hazırladığı ve sunduğu Survivor'ın yeni bölümünde yine heyecan dolu anlar yaşanacak. 90. bölümde yeni bir challange izleyicileri ve yarışmacıları bekliyor. Acun Medya ekibiyle Survivor yarışmacıları arasında yapılacak ayak tenisi mücadelesini kimin kazanacağı merakla bekleniyor. Ayak tenisinin ardından yarışmacıların stres attığı ve oldukça keyifli anlar yaşayacağı Anlat Bakalım oyunu oynanacak. Yeni bölümün yayınlanmasının ardından izleyiciler yeni bölümü nereden izleyebileceğini merak ediyor. Survivor 90. bölümü HD ve tek parça olarak izlemek için yazının devamına göz atın.

Survivor 90. bölüm izle

TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor 2020'nin 28 Mayıs Salı akşamı ekrana gelecek 90. bölümü herkes büyük bir merakla bekliyor. İzleyicilerin en çok merak ettiği şey ise yeni bölümü internet üzerinden nasıl izlenir? Survivor yeni bölümleri televizyonda ekrana geldikten hemen sonra internet üzerinden de izlenebilecek. Yeni bölümler acunn.com, tv8.com.tr ve Survivor Türkiye Youtube hesabından HD ve tek parça olarak izlenebilecek. Survivor 90. bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Survivor 90. bölümde neler yaşanacak?

Survivor'da bu sene bir klasik haline gelen challengeların bir yenisine yeni bölümde şahit olacağız. Acun Ilıcalı ile birlikte performansıyla büyük övgü kazanan İrem Kanan'ın yer alacağı Acun Medya ekibi ile Survivor yarışmacıları ayak tenisinde karşı karşıya gelecek. Sercan Yıldırım'ın kaptanlık yapacağı Survivor yarışmacıları Acun Medya ekibini mağlup edebilecek mi? Yeni bölümdeki tek mücadele ayak tenisi mücadelesi olmayacak. Tabu oyununun Survivor'daki versiyonu olan Anlat Bakalım'da yarışmacılar, önlerindeki kelimeleri, yasaklı kelimeleri kullanmadan takım arkadaşlarına anlatmaya çalışacak.

Survivor 89. bölümde neler yaşandı?

Survivor'ın 27 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana gelen 89. bölümünde sembol oyunu ve ödül oyunu oynandı. Bu hafta sembolü kadınlarda kazanan isim Nisa oldu. Sembolü erkeklerde kazanan isim ise Yasin oldu. Sembol oyunu sonrasında sembolü kazanan isimler seçecekleri bir kişiyle beraber lahmacun yemeye hak kazandı. Yasin, Ardahan'ı, Nisa ise Evrim'i yanında götürdü. Ödül oyununda ise ödül köfte piyazdı. Ünlüler takımı, oyunu kazanarak köfte piyaz ödülünün sahibi oldu.

28-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler