Bülent Ersoy Hangi Kanalda Hangi Programı Yapıyor?

Bülent Ersoy Hangi Kanalda Hangi Programı Yapıyor?
Usta sanatçı Bülent Ersoy ekranlara geri dönüyor. Uzun zamandır televizyonlarda program yapmayan Bülent Ersoy Show Tv’de yayınlanan Kuaförüm Sensin’de Jüri üyesi olacak.

Türk Sanat camiasının en önde gelen isimlerinden olan Bülent Ersoy uzun zamandır ekranlarda yer almıyordu. Bu süre içerisinde hemen her kesimden program yapması için ısrar gören ve televizyonlar tarafından da türlü formatlarda programlarla kapısı çalınan ünlü isim bu teklif ve ısrarlara olumlu cevap vermedi. Bu durum zaman zaman sevenlerini üzse de Bülent Ersoy bu kararından vazgeçmedi. Ta ki bu güne kadar. Ünlü isim Bülent Ersoy sonunda bütün bu ısrarlara daha fazla karşı duramayarak bir kanalın program teklifine olumlu cevap verdi. Görüşmeler tamamlandı ve dualarla imzalar atıldı. İşte ünlü isim Bülent Ersoy’un program yapacağı kanal ve o program.

Bülent Ersoy Show Tv’de!

Uzun süredir televizyonlarda program yapmayan ve bu sebeple de sevenlerini bir hayli üzen ünlü sanatçı Bülent Ersoy sonunda kararını değiştirerek ekranlara dönmeye karar verdi. Yaklaşık bir ay önce iki büyük acı birden yaşayan ve annesi Necla Poyraz ile çok sevgili arkadaşı Nur Yeşiltaş’ı kaybeden ve bu iki büyük iki acıyla çok ciddi sarsılan Bülent Ersoy her şeye rağmen acısını kalbine gömerek sevenlerinin uzun süredir kendisinden istediği televizyon programını kaypamaya karar verdi. Bu karar doğrultusunda Show Tv’de yayınlanan Kuaförüm Sensin Programı’nın yapım şirketi Global Medya ile anlaşan Bülent Ersoy Kuaförüm Sensin Programında Jüri koltuğuna oturma kararı aldı. Show Tv’nin gün içinde yayınlanan ve sevilen yarışma programıyla ekranlara dönecek olan Bülent Ersoy böylece sevenlerini de mutlu etmiş oldu.

İmzalar Dualarla Atıldı!

Ekranlara dönme kararı alan ünlü sanatçı Bülent Ersoy’un anlaşmaya vardığı Kuaförüm sensin Programı’nın yapım şirketiyle astronomik bir fiyata el sıkıştığı iddia edilirken sanatçı yeni yayın döneminde Kuaförüm Sensin’in jüri koltuğunda Show Tv’de seyirciyle buluşacak. Bülent Ersoy anlaşmayı imzalamadan önce Global Medya’nın yapımcıları Oğuz Karaali ve Mustafa Gülnahar ve çalışanların da hazır bulunduğu bir ortamda dua ederek anlaşmanın hayırlı olmasını diledi. Daha sonra anlaşma metnini imzalayan usta sanatçı böylece uzun zamandır ekranlarda program yapmama ısrarını da sonlandırmış oldu ve sevenlerini mutlu etti. Kuaförüm Sensin Show Tv’de hafta içi her gün ekranlara geliyor.

29-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar