Survivor 91. bölüm izle

Survivor 91. bölüm izle
Survivor 91. bölüm izle! Heyecan dolu bölümleriyle dikkat çeken Survivor, 29 Mayıs Cuma akşamı saat 20:00'de 91. bölümüyle ekrana gelecek.

Survivor 91. bölüm izle! TV8'in her gün ekrana gelen yarışma programı Survivor, 29 Mayıs Cuma akşamında yeni bölümüyle ekrana geliyor. Acun Medya tarafından hazırlanan ve Acun Ilıcalı tarafından sunulan Survivor'ın 91. bölümü izleyiciyle buluşacak. Reyting lideri Survivor'da bu akşam neler yaşanacağı milyonlarca kişi tarafından merakla bekleniyor. Büyük heyecana sahne olacak yeni bölümde neler yaşanacağına yakından bakalım. Ayrıca bir önceki bölümde yaşananları kaçırdıysanız da yazının devamına göz atmanızda fayda. 

Survivor'ın 91. bölümünü tv8.com.tr, acunn.com ve Survivor Türkiye YouTube kanalından HD ve tek parça olarak izlenebiliyor. Yeni bölümü siz de izlemek istiyorsanız hemen aşağıda bulunan bağlantıya tıklamanız yeterli. 

Survivor 91. bölüm izle

Ekranların en çok sevilen yarışma programı olan Survivor'ın 91. bölümü yine nefesleri kesecek. Yeni bölümde ödül oyunu heyecanı yaşanacak. İki takım yarışmacıları da kendilerini sevince boğan bir ödülle karşı karşıya kaldı. Bu nedenle ödül oyununda büyük bir mücadeleye şahit olacağız. Oyun sırasında yaşanan gerginlikler bu oyunda da devam edecek. Ünlüler takımı yarışmacısı Yunus Emre ile Gönüllüler takımı yarışmacıları arasında dikkat çeken tartışmalar yaşanacak. Ödül oyununu hangi takım kazanacak? Herkesin merakla beklediği Survivor'ın yeni bölümü bu akşam saat 20:00'de TV8 ekranlarında olacak. 

Survivor 90. bölüm özeti

Ayak Tenisi maçını kim kazandı?

Challengelar, Survivor'ın sevilen mücadeleleri arasında bulunuyor. Acun Medya ekibi ile Survivor yarışmacıları, belli başlı spor branşlarında karşı karşıya geliyor. Dün akşam ayak tenisi maçı yapıldı. Acun Ilıcalı'nın ayak tenisinde oldukça iddialı olduğu biliniyor. Maçta Survivor yarışmacılarının kaptanlığını yapan Sercan Yıldırım da oldukça iddialı olduğunu ifade etti. 3'e 3 yapılan maç büyük bir mücadeleye sahne oldu. Survivor yarışmacıları, ayak tenisi maçında Acun Medya'yı 3-1 mağlup etti. Böylece Survivor yarışmacıları ve onları destekleyen diğer yarışmacılar ton balıklı salata ödülünün tadını çıkardı.

Anlat Bakalım oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'da herkesi eğlendiren Anlat Bakalım, yine keyif dakikaların yaşanmasına sebep oldu. Çekişmeli geçen Anlat Bakalım'ı kazanan taraf Ünlüler takımı oldu. Ünlüler, Gönüllüler'i 5-2 mağlup etmeyi başardı.

29-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler