Survivor 95. bölüm izle

Survivor 95. bölüm izle
Survivor 95. bölüm izle! Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan ve sunulan Survivor 2020'nin 2 Haziran akşamı yayınlanan 95. bölümünü izlemek için tüm detaylar.

Survivor 95. bölüm izle! Acun Ilıcalı'nın hazırladığı ve sunduğu Survivor 2020'de, 2 Haziran Salı akşamı 95. bölümüyle ekrana geliyor. Ada şartlarında zorlu mücadelelere şahit olduğumuz TV8'den ekrana gelen yarışma programında zaman geçmeye devam ettikçe gerginlik ve mücadele dozu daha da artmaya devam ediyor. Acun Medya imzası taşıyan Survivor 2020'nin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde yine mücadeleye doyacağız. 100. bölümde doğru adım adım yaklaştığımız Survivor'ın bir önceki bölümünde neler olmuştu? Yeni bölümü izlemek için yazının devamına göz atmayı unutmayın. 

Survivor 95. bölüm izle

Adada yarışmacıların girdiği polemikler, parkurda oynanan oyunlarıyla Survivor, reyting sıralamasında zirveyi kimselere bırakmıyor. Öyle ki yayınlanan her bölümünün ardından sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri Survivor'da yaşananlar oluyor. Milyonlarca kişi sabırsızlıkla yeni bölümlerin başlamasını bekliyor. Bazıları yarışmayı televizyondan bazıları ise internet üzerinden izlemeyi tercih ediyor. Peki Survivor internet üzerinden nasıl izlenir? Survivor yayınlandığı sırada tv8.com.tr adresindeki canlı yayın sekmesinden canlı olarak takip edebilirsiniz. Yeni bölümü yayınlandıktan hemen sonra tv8.com.tr, acunn.com ve Survivor Türkiye Youtube hesabından HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz. Yeni bölüme ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Survivor 94. bölümde neler yaşandı?

Survivor 2020'de zaman geçtikçe adadaki her şey değişkenlik göstermeye devam ediyor. Yarışmacıların aklındaki en önemli şeylerden biri bu hafta adaya kimi veda edeceğiydi. Adım adım eleme konseyine gidilirken Acun Ilıcalı, elemenin ardından takımların karma olarak 5'erli 2 takıma ayrılacağını ifade etmişti. Dün akşam ekrana gelen bölümde büyük bir ödül yarışmacıları bekliyordu. Ödül oyununu kazanan taraf parkurdan alınarak Macera Park'tan alındı ve özel araçlara binerek adayı karış karış gezdi. En sonunda ise günün yorgunluğunu atmak için malikanede özel olarak kurulan spaya girdiler. Ödül oyununu kazanan taraf 10-8 skoruyla Gönüllüler takımı oldu. Ödül oyununa iki takım arasındaki gerginlik anları damga vurdu. Yunus Emre ve Berkan, büyük bir tartışma yaşadı. Yunus Emre, sarf ettiği sözlerle Acun Ilıcalı'yı sinirlendirdi. Tartışmanın ardından Acun Ilıcalı, Yunus Emre'yi oyundan ihraç etti.

 

02-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler