Survivor 99. bölüm izle

Survivor 99. bölüm izle
Survivor 99. bölüm izle! Acun Ilıcalı'nın hazırladığı ve sunduğu Survivor 99. bölümüyle ekrana geliyor. Survivor yeni bölümünü tek parça olarak izle.

Survivor 99. bölüm izle! Acun Medya tarafından hazırlanan Survivor, 6 Haziran Cumartesi akşamı saat 20:00'da 99. bölümüyle TV8'den ekrana gelecek. Finale adım adım yaklaşılırken yeni takımlar kuruldu ve heyecana farklı bir boyut geldi. Kırmızı ve mavi takımın mücadelesine tanık olacağımız bölümde dokunulmazlık oyunu oynanacak. Her bölümünde heyecanın katlanarak arttığı Survivor'da yeni bölümde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak? Bu sorunun cevabı 99. bölümde cevap bulacak.

Survivor 99. bölüm izle

Her akşam saat 20:00'da izleyicisiyle buluşan Survivor, dalya demeye bir adım daha yaklaştı. Bu akşam 99. bölümünü izleyeceğiz. Dokunulmazlık oyununun oynanacağı yeni bölümde heyecan seviyesi yine oldukça yüksek olacak. Dokunulmazlık oyununda yaşanan gerginlik yeni bölümün en vurucu anlarından biri. Takımların ayrılmasıyla Kırmızı ve Mavi takım ortaya çıktı. Gönüllüler takımı yoluna Mavi takım olarak devam ederken Berkan ve Barış, yoluna Kırmızı takımda devam etti. Kırmızı takımda Berkan ve Barış'ın dokunulmazlık oyunu sırasında sözlü bir tartışmaya girdiği görülüyor. Bunun yanı sıra rakip olan Barış ve Yunus da ufak çaplı bir gerginlik yaşayacak. Ayrıca parkurda büyük bir mücadele bizleri bekliyor. Survivor 99. bölüm herkes tarafından ediliyor. Yarışma programını internet üzerinden takip edenler yeni bölümü nereden izleyebileceğini merak ediyor. Survivor yeni bölümleri tv8.com.tr ve acunn.com'da izleyiciye sunuluyor. Bunun yanı sıra yeni bölümleri Youtube üzerinden izlemek de mümkün. Survivor 99. bölümü tek parça ve HD kalitede izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıya tıklayın. 

Survivor 98. bölümde neler yaşandı?

Sembol oyununu kim kazandı?

Survivor'ın ilk biryesel sembol oyunu 5 Haziran Cuma akşamı yayınlanan 98. bölümünde oynandı. Büyük heyecana sahne olan sembol oyununda Kırmızı takımda mücadele eden Elif ve Berkan, finale kalmayı başardı. Finalde kazanan isim ise Elif oldu. Böylece Elif, 2 hafta boyunca dokunulmazlık kazandı. Bu da şu anlama geliyordu, Elif, çeyrek finale kalan ilk yarışmacı oldu. Bir önceki bölüme damga vuran olay ise büyük tartışma oldu. Kırmızı takımdan Sercan ile Mavi takımdan Yunus birbirine girdi ve zorla ayrıldı.

06-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler