Survivor adasında bomba aşk iddiası!

Survivor adasında bomba aşk iddiası!
TV8'den ekrana gelen Survivor, bir aşka ev sahipliği yapmış olabilir. Mert ve Evrim'in adları aşk dedikodularına karışıyor.

19 Mayıs akşamı ekrana gelen Survivor 81. bölümünde SMS oylaması sonucunda Ünlüler takımında yarışan Mert Öcal adaya veda etmişti. Geçtiğimiz haftalarda sıkça ilk sırayı alan Mert Öcal'ın elenmesi herkesi şaşırttı. Şaşıranlar arasında Gönüllüler takımından Evrim Keklik de vardı. Acun Ilıcalı, Mert'in elendiğini açıkalamasının ardından Evrim büyük bir üzüntü ve şaşkınlıklar "Ne?" diye bağırmıştı. Mert'in elenmesiyle ilgili yaptığı yorumlar da "Mert ve Evrim arasında bir şeyler mi var" gibi soruların sorulmasına neden oldu. Evrim, Mert'in elenmesiyle ilgili "Ummadığım bir kişi veda etti, gerçekten yıkıldım. Tam kamplar birleşti, en olması gereken adamdı. Benim için kampların birleşmesinin hiç bir anlamadı kalmadı" ifadelerini kullanarak üzüntüsünü dile getirmişti.

Evrim ve Mert arasında aşk dedikoduları

Survivor bölümlerinin sona ermesinin ardından Survivor Panoroma programı yayına giriyor. Survivor Panoroma programında bölümlerde yaşananlar masaya yatırılıyor. Mert ve Evrim arasındaki durum da oldukça konuşuldu. Survivor Panoroma programını sunan Hakan Hatipoğlu, konuyla ilgili yorumlarını paylaştı. Hakan Hatipoğlu, Evrim ve Mert'in birbirine ilgi duyduğunu ve Evrim'in adaların birleşmesinin ardından Mert'i yakından tanımak istediğini söyledi. Ayrıca birleşme partisinde ikili arasındaki samimiyete de dikkatleri çekti.

"Evrim, Mert’in yarışmada en sevdiği kişilerden biri olduğunu söyledi ve ‘Benim erkek versiyonum’ dedi. Mert gittikten sonra çok üzüldü ve kampların birleşmesinin anlamı kalmadığını dile getirdi. Evrim kalp falan gönderiyordu ona. Giderken de ağladı. Bence Evrim, Mert’i yakından tanımak istiyordu. Birbirlerine karşı olumlu bir elektrik içindeydiler. En azından Evrim Mert’e karşı. Birleşme partisinde ise Hadise 'Aşk olayı görüyorum' dedi ve o sırada ekranda Evrim ve Mert’i gördüm"

Mert Öcal'ın elendikten sonraki ilk paylaşımı

Mert Öcal elenmesinin hemen ardından Instagram'dan ilk düşüncelerini paylaştı. Yarışmaya veda eden Mert Öcal, Survivor ekibine teşekkürlerini iletti.

"Herkese merhaba, biliyorum özlediniz ben de çok özledim. Ama artık çok fazla beraber olacağız, içiniz rahat olsun. Benim adıma her şey çok güzel keyfim yerinde bir sorun yok çok şükür. Hiç merak etmeyin tam gaz devam. Çok keyifli, çok zor bir Survivor'ı geride bıraktık. Diğer arkadaşlarımın yolu açık olsun, hepsine başarılar dilerim. Bu zor zamanda sürekli bizimle olduğu ve yakından ilgilendiği için Acun Ilıcalı'ya ve bütün kamera arkası ekip arkadaşlarıma, bizimle 4 ay geçirip aynı zorlukları yaşadıkları için bir kez daha çok teşekkür ederim.

23-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar