Survivor All Star 10. bölüm izle (26 Ocak Çarşamba)

Survivor All Star 10. bölüm izle (26 Ocak Çarşamba)
Survivor All Star 10. bölüm izle: 26 Ocak Çarşamba ekrana gelen son bölüm heyecana sahne oldu. Yeni bölüm, canlı, tek parça ve full izle.

Survivor All Star 10. bölüm izle: 26 Ocak Çarşamba günü ekrana gelen Survivor All Star 10. bölüm her anlamda seyircinin heyecan ihtiyacını karşılayacak. Adaya veda eden kişinin belli olacağı son bölüm, ödül oyunuyla da seyircisi tarafından merak içerisinde bekleniyor. Yeni bölüm, canlı olarak internet üzerinden en kolay ve kaliteli şekilde hangi adresten izlenir? Yarışmacıların mücadelesini tek tek parça ve full bir şekilde Canlı TV adresi üzerinden izleyebilirsiniz. İzlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Survivor All Star 10. bölüm izle (26 Ocak Çarşamba)

Survivor All Star'da bir kez daha ödül oyunu takımları karşı karşıya getirecek. Su parkuru ile başlayan etap domino taşlarının yer aldığı platformla son bulacak. Ödül oyununu kazanan takım çok özel bir ödül bekliyor olacak. Sonrasında ada konseyinde adaya veda eden kişi ortaya çıkacak. Eleme potasına giren Mert Öcal, Aysıl Özaslan, Sercan Yıldırım ve Berna Keklikler arasından elenen yarışmacıyı halk seçecek. SMS oylamasına girecek ve son sırada yer alan isim adaya veda edecek.

Yayınlanan fragmanda en öne çıkan an Mert Öcal'ın ada konseyinde söz alması oldu. Takımdaki bazı arkadaşlarını iki yüzlü olmakla suçlarken elemeden kurtulması halinde o isimleri sürgün adasına göndermek için her şeyi yapacağını ifade etti.

Ayrıca Adem Kılıçcı, Sema Aydemir ve Aycan Yanaç gibi isimler için herkes "neden yok" gibi sorular soruyordu. Acun Ilıcalı bu sorunun cevabını verdi. Bu isimler sağlık sorunları nedeniyle kısa bir süre için yarışmada olmayacak.

Survivor All Star 2022 yarışmasının 10. bölümü 26 Ocak Çarşamba günü saat 20:00'de TV8'den ekrana gelecek.

Survivor All Star 2022 kadrosu

Ünlüler takımı: Adem Kılıçcı, Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Birsen Bekgöz, Çağan Atakan Arslan, Elif Gören, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Sercan Yıldırım.

Gönüllüler takımı: Anıl Berk Baki, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Berna Keklikler, Evrim Keklik, Gökhan Keser, Hikmet Tuğsuz, Ogeday Girişken, Seda Ocak, Sude Burcu, Yağmur Banda, Yasin Oğuz, Gizem Kerimoğlu (elendi)

26-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar