Annemizi Saklarken Neden Yok? Final mi Yapıyor?

Annemizi Saklarken Neden Yok? Final mi Yapıyor?
Star Tv ekranlarında yayınlanan Annemizi Saklarken dizisi araştırılıyor. 26 Ocak Çarşamba akşamı 8. Bölüm ile ekranlarda olacak dizi neden yok? Annemizi Saklarken final mi yapıyor?

Annemizi Saklarken, OJO Pictures imzalı dizinin, yönetmen koltuğunda Barış Yöş otururken, yapımclığını Ömer Özgüner, senaristliğini Sırma Yanık üstlenmiştir. Sezona henüz yeni başlayan dram ve aşk türündeki konusuyla Annemizi Saklarken dizisinin bu akşam olup olmadığı merak ediliyor. Annemizi Saklarken yeni bölümü için araştırmalar hızlandı. Çarşamba akşamları yayınlanan dizi 26 Ocak Star Tv yayın akışında yer almıyor. İzleyenler merak ediyor, Annemizi Saklarken 8. Bölüm ne zaman ekrana gelecek? Annemizi Saklarken final mi yapıyor? Tüm merak edilenler haberimizin içeriğinde yer alıyor, işte detaylar…

Annemizi Saklarken 26 Ocak Yeni Bölüm Neden Yok?

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Annemizi Saklarken neden yok merak ediliyor. Bu akşam yeni bölümü bekleyen izleyicilerine dizi yönetiminden kötü haber geldi. Neden olduğu henüz bilinmeyen dizinin yeni bölümü bu akşam Star Tv yayın akışında yer almıyor.

İlk bölümü 8 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan yapımın oyuncu kadrosunda Hande Doğandemir (Handan), Kutsi (Dündar), Yeşim Ceren Bozoğlu (Füsun), Hatice Aslan (Benan), Ece Yaşar (Derya), Erdem Kaynarca (Bora), Semih Kızılkaya (Servet), İncinur Daşdemir (Sevil), Ezgi Gör (Selin), Ezgi Tombul (Vildan), Barış Taşkın (Hikmet), Zümre Ertürk (Nisa), Merve Sevin (Burcu), Özgür D.Foster (Barış) ve Güngör Bayrak (Melek) yer alıyor.

Star Tv Yayın Akışı

07:00 Mesut Yar ile Bugün

09:45 Sabahın Sultanı Seda Sayan

13:00 Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde

16:00 Söz

18:30 Star Haber
​​​
20:00 Fındık İşi (Yabancı Sinema)

22:00 Cumhurbaşkanı Özel

00:00 Fındık İşi (Yabancı Sinema)

02:00 Annemizi Saklarken

Annemizi Saklarken Dizisi 8. Bölümde Final yapıyor!

Bu sezon çok sayıda yeni iş çekildi. Ancak seyircilerin yeni işlerin çok azıyla ilgili izleme alışkanlığı edindiği gözlendi. Bu nedenle bu sezon pek çok yeni dizi final yaptı.

Her çarşamba dizi takipçilerinin karşısına çıkan Annemizi Saklarken dizisinin reytingler nedeniyle Tv’deki macerasını noktaladığı öne sürülüyor. 19 Ocak Çarşamba akşamı Annemizi Saklarken 7. yeni bölümü ile Star Tv ekranlarına geldi. Dizinin 7. bölümüyle de beklenen reytingler yakalanamadı.

Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun başrollerini paylaştığı Star TV’de yayınlanan Annemizi Saklarken dizisi 8. bölümde final yapıyor. Annemizi Saklarken dizisinin izleyicileri bu haber ile hayal kırıklığına uğradı.

Annemizi Saklarken 8. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? Son Bölümde Neler Olmuştu?

 Annemi Saklarken 8. Bölüm bu akşam yani 26 Ocak’ta yayında olmayacak. Peki, geçen haftası yayınlanan Annemizi Saklarken Son Bölümde neler olmuştu? Can’ın dudaklarından dökülen ‘’Anne!’’ kelimesi bir bomba etkisi yaratır. Handan’ın peri masalı son mu bulacaktır? Derya ve kardeşlerinin annelerini saklamaları neredeyse imkânsız bir hale gelmiştir. Bora’nın elindeki deliller ile Handan’ın sırrı nihayet gün ışığına çıkacak gibidir. Ela’nın zekâsı bazı sorunları çözerken başka çıkmazların içine sokar hepsini.

Derya’yla Ela’nın iki ayrı taraf olması, aileyi de bölmektedir. Handan yeni hayatının altında ezilmeye başladıkça, kime güveneceğini de bilemez hale gelir. Bu da onu hatalar yapmaya sürükler. Bunca zaman gözünü onun üzerinden ayırmayan Bora ise artık yeni sorular sorması gerektiğiyle yüzleşmektedir. Handan’ın değil de babasının, Dündar’ın sakladıklarını sorgulamaya başlar. Füsun’un çok uzun zamandır sakladığı hayati bir sır, en olmaması gereken kişinin eline geçerken; Handan da gizli bir düşmanın kollarına düşmektedir… Zerrin’in kaderinin gölgesi üzerinde dolaşmaya başlar.

Annemizi Saklarken dizisi final bölümü ile 2 Şubat akşamı ekrana gelecek. Annemizi Saklarken 8. Bölümü ile final yapacak. 

26-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar