Bora Akkaş'ın yeni projesi belli oldu

Bora Akkaş'ın yeni projesi belli oldu
Ünlü oyuncu Bora Akkaş'ın yeni projesi belli oldu. Tutunamayanlar dizisindeki rolüyle hatırlanan Bora Akkaş sevilen dizinin kadrosuna katıldı.

Dizilerin oyuncu kadrolarındaki hareketlilik devam ediyor. Senaryo gereği dizilere yeni karakterler katılıyor. Ekranın renkli dizilerinden biri olan Üç Kuruş kadrosuna da yeni bir isim katıldı. Sevilen oyuncu Bora Akkaş Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Show Tv'de yayınlanan Üç Kuruş dizisinin kadrosundan geçen hafta başarılı oyuncu Zafer Algöz ayrılmıştı. Üç Kuruş dizisine taze kan olarak başarılı oyuncu Bora Akkaş dahil oldu.

Üç Kuruş'a iki yeni oyuncu katıldı

Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisi sezonun dikkat çeken yapımlarından biri olmayı başardı. Uraz Kaygılaroğlu'nun çok farklı bir karakterle ekrana geldiği Üç Kuruş dizisinde sıra dışı bir mahallenin öyküsü anlatılıyor. Bora Akkaş'ın dahil olduğu Üç Kuruş'a daha önce de Sezin Akbaşoğulları katılmıştı. Zafer Algöz'ün vedasıyla yeni sayfaların açıldığı Üç Kuruş dizisine iki yeni oyuncu dahil oldu. Bora Akkaş ve Sezin Akbaşoğulları merakla beklenen karakterlerle Üç Kuruş yeni bölümlerde seyirciyle buluşacak.

Bora Akkaç Üç Kuruş'ta hangi karakteri canlandıracak?

Başarılı oyuncu Bora Akkaş Üç Kuruş dizisinde Çetin karakterini canlandıracak. Bora Akkaş'ın canlandırdığı rollerden farklı bir rol olacağı ise dizinin bülteninde yer alan bilgilerden. Sezona iddialı bir giriş yapan Üç Kuruş Show Tv'de pazartesi akşamları yayınlanıyor. Hem oyuncu kadrosu hem de senaryosuyla dikkat çeken Üç Kuruş'ta oldukça güçlü oyuncular yer alıyor. Bora Akkaş ve Sezin Akbaşoğulları'nın dahil olduğu Üç Kuruş dizisinde Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade, Diren Polatoğulları, Ekin Koç, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova gibi birçok isim yer alıyor.

Ekranın sevilen dizisi Üç Kuruş'a dahil olan Bora Akkaş Çetin karakteriyle ekranda olacak. Çetin karakteri dizideki birçok karakterle etkileşimi olan ve senaryounun seyrini değiştirecek bir karakter olarak diziye dahil oluyor. Başarılı oyuncu Bora Akkaş Çetin rolüyle yeniden ekranda olacak. Bora Akkaş daha önce TRT1'de yayınlanan Tutunamayanlar dizisinde ve birçok farklı projede yer almıştı. Sevilen oyuncu 12 Ekim 1990 İstanbul doğumlu.

26-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar