Survivor All Star 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Survivor All Star 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından olan Survivor All Star 2022 sezonun 11. bölüm fragmanı yayınlandı. 11. Bölümde neler oluyor?

Survivor All Star 2022 hız kesmeden yeni bölümleri ile devam ediyor. Cumartesi günü yayınlanacak olan 11. Bölüm fragmanı yayınlandı. Ünlüler adasında ki gerginlik izleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

Acun Ilıcalı’nın sunumu ile ekranlara gelen milyonların sevdiği yarışma bu akşam yeni bölümü ve yeni oyunları ile ekranlarda olacak. Bir süredir sakatlığından dolayı mücadeleye katılamayan Adem parkurlara geri dönerken Mert’in ve Batuhan’ın arasındaki tartışmada fragmana damgasını vurdu.

Her sezon yeni yarışmacıları ile dikkatleri çeken yarışma bu yıl en iyiler yarışması ile yine izleyenleri heyecanlandırmaya devam ediyor. Geçen haftaki dokunulmazlığı kaybeden ünlüler Mert’i sürgün adasına göndermişlerdi. Eleme potasında Ayşıl, Berna, Sercan ve Mert yer alıyordu. 10. Bölümde adaya veda eden isim Ayşıl Özaslan olmuştu. Potadan çıkmayı başaran Mert çok gergin bir şekilde dönüş yaptı. Fragmana Batuhan Karacakaya ile tartışması damga vurdu. Ünlüler adasındaki yarışmacıların arasındaki tansiyon git gide artmaya devam ederken Batuhan ve Mert’in arasında geçen diyalog ise yayınlanacak bölümde izleyenlere merak uyandırdı.

Mert’in ‘’ Kendi içinde alicengiz oyunlarına girersen bana göre yanlış bir şey işte’’ sözüne karşılık Atakan’ın ‘’ Kim alicengiz oyunları yapıyor’’ sorusuna Mert ‘’ Batuhan yaptı mesela ilk haftadan’’ demesi ile tansiyon artıyor. Batuhan ‘’ Sen şimdi ikiyüzlü muhabbetini de mi bana söyledin’’ sorusuna Mert’in ‘’ Sana söyledim tabi kime söyleyeceğim, İkiyüzlülük yaptığın için’’ yanıtından sonra ikili arasında geçen diyalog da tartışmanın dozu ilerlerken Atakan’ın röportajı ise dikkatlerden kaçmıyor. Atakan; Ben ona adada nefes aldırmam derken Batuhan ile Mert arasındaki tartışma büyüyor. Seni gönderene kadar ismini yazacağım varmışın diyen Batuhan’a Mert ise senin gücün buna yetmez ama sen 4 gün sürgün adasına gideceksin ifadeleri fragmana damgasını vurdu. 

Bir diğer yandan ise oyuna dâhil olan Adem 2022 yılının ilk oyununa dahil oluyor. Yarıştığı dönemden şampiyonluğu bulunan yarışmacı parkurlara geri dönerek kazanmak için geldiğini dile getiriyor.

Dokunulmazlık oyununa çıkan yarışmacılarda benchte bir tartışma daha Sercan ve Barış arasında yaşanırken, Yasin Obuz’un sakatlığı nefesleri kesti. Dokunulmazlığı hangi takım kaybetti? Suvivor All Star yeni bölümü ile cumartesi akşamı TV8’de.

28-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar