Survivor All Star 15. bölüm izle (2 Şubat Çarşamba)

Survivor All Star 15. bölüm izle (2 Şubat Çarşamba)
Survivor All Star 15. bölüm izle: 2 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölüm, tek parça ve full HD olarak izlemek için ayrıntılar.

Survivor All Star 15. bölüm izle (2 Şubat Çarşamba): Acun Medya tarafından hazırlanan ve TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star, yeni bölümüyle yine heyecan ve adrenalin dolu bir bölümle ekranlarda olacak. Reyting rekortmeni yarışmanın yayınlanacak olan bölümü tüm ülkede milyonlarca eve konuk olacak. Yeni bölümü vakit kaybetmeden canlı olarak izlemek isteyen izleyiciler televizyondan ya da internet üzerinden TV8 yayınını takip edecek. Bölümü yayınlandığı sırada izleyemeyen izleyiciler ise tek parça ve full HD olarak izleyebilecekleri bir adres arıyorlar. Canlı TV üzerinden yeni bölümü izleyebilirsiniz. Survivor All Star yarışmasını izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Survivor All Star 15. bölüm izle (2 Şubat Çarşamba)

Survivor All Star'ın 2 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelecek 15. bölümünde yine bir ödül oyunu heyecanı yaşanacak. Fragmanda ödülü gören yarışmacıları büyük sevinç yaşadığı görülüyor. Ödül oyununda takımlar ikişerli olarak parkura çıkacak ve ödül için mücadele edecek. Öte yandan sürgün adasında Barış ve Evrim arasındaki Nisa ile ilgili diyalog yeni bölümde tansiyonu yüksek anlar yaşanacağının habercisi. Evrim, Nisa'nın Barış için "iğrenç bir insan" şeklinde konuştuğunu aktarmasının ardından Barış, ada konseyinde konuyla ilgili çarpıcı şeyler söylüyor. Nisa'nın da bir hayli sinirlendiği kameralara yansıyor. Ada konseyinde adaya veda edecek 3. isim de belli olacak. Barış, Birsen, Evrim ve Mert eleme potasında yer alan isimler. Bu yarışmacılar arasından adaya veda eden kişi kim olacak? Survivor All Star, yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'de TV8 ekranlarında olacak.

Survivor All Star 2022 kadrosu

Ünlüler takımı: Adem Kılıçcı, Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Birsen Bekgöz, Çağan Atakan Arslan, Elif Gören, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Sercan Yıldırım, Parviz Abdullayev, Ayşıl Özaslan (elendi)

Gönüllüler takımı: Anıl Berk Baki, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Berna Keklikler, Evrim Keklik, Gökhan Keser, Hikmet Tuğsuz, Ogeday Girişken, Seda Ocak, Sude Burcu, Yağmur Banda, Yasin Obuz, Yunus Emre Özden, Nisa Bölükbaşı, Gizem Kerimoğlu (elendi)

02-02-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar