Eren Komiser Uğur Aslandan Hayranlarını Sevindirecek Haber

Eren Komiser Uğur Aslandan Hayranlarını Sevindirecek Haber
Kanal D ekranlarında her Pazar akşamı yayında yerini alan Yargı dizisinin beğenilen oyuncusu Uğur Aslan’dan hayranlarını sevindirecek haber geldi.

Kanal D ekranlarında her Pazar akşamı yayında yerini alan Yargı dizisinin beğenilen oyuncusu Uğur Aslan’dan hayranlarını sevindirecek haber geldi.

Yargı dizisindeki başarılı oyunculuğu ile son dönemlerde dillerden adı düşmeyen Uğur Aslan, Eren komiser karakteri ile büyük bir beğeni topladı. Dizideki performansı dışında doğal hareketleri ve mütevazılığı ile de kalplerde yer eden usta oyuncu hayranlarının karşısına bu kez oyunculuk dışı bir performans ile çıkmaya hazırlanıyor.  

Eşi Sema Ergenekon’un başaralı yapımında rol alan başarılı oyuncu dizisi de Ilgaz ve Ceylin’in her koşulda yanında olan bir komiser olarak ekranlarda yerini aldı. Dizide en az Ilgaz ve Ceylin karakteri kadar sevilmeyi başaran Eren Komiser özel hayatında da dizi de yansıttığı gibi doğal halleriyle de çok seviliyor. Yakışıklı ve yetenekli oyuncu şimdi de yeni bir proje hazırlığında. Hayranlarını çok sevindirecek oyunculuk dışı bir yeteneğiyle daha isminde söz ettirecek.  

Başarılı oyuncu şimdiye kadar konuk olduğu birçok program da şarkılar seslendirmişti. Poll Production’ın sahibi Polat Yağcı ile bir araya gelerek konser, menajerlik ve albüm sözleşmelerine imza attı. Yetenekli oyuncu Uğur Aslan, oyunculuk kariyerinden sonra şimdide bir müzik albümü çıkarmaya hazırlanıyor.

Uğur Aslan’ın bir Arabesk Müzikali Afara isimli konseri 9 Şubat’ta İstanbul’da Cahide Palazzo’da gerçekleşecek. Türkiye içerisinde sırasıyla birçok konsere hazırlanan usta oyuncu hayranlarını mutlu edecek haberi verdi. İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nin ardından Kayseri, Konya, Bursa, Eskişehir, Mersin ve Adana’daki konserlerde hayranları ile buluşacak. Oyuncu ve Sanatçı kimliği ile anılan Uğur Aslan konserlerin ardından yeni albümü için hızla hazırlıklara başlayacak.

Oyuncu kimliği ile gönüllerde yer eden Uğur Aslan, şimdide sesi ile büyülemeye devam edecek. Sibel Can ve Hakan Altun’un sunduğu Şarkılar Bizi Söyler müzik programında söylediği türkülerle dinleyicileri etkilemeyi başardı.

Yargı’nın Eren Komiseri yeni bir yeteneği ile herkesi hayran bırakırken aslında üniversite dönemlerinde sahne alıp şarkı söylerken İstanbul’a dönüşünün ardından oyunculuk kariyerine yönelmesiyle ilgi alanı olması ve sevmesine rağmen müzikle pek istediği gibi ilgilenemediğini dile getirmişti. Ünlü oyuncu Uğur Aslan’ın ilk albümü hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

02-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar