Survivor All Star 18 Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Survivor All Star 18 Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Murat Ceylan sunumu ile ekranların en sevilen yarışması Survivor All Star 18 bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler oluyor? Adem’in sözler fragmana damga gibi vurdu.

Survivor All Star 18 bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler oluyor? Adem’in sözler fragmana damga gibi vurdu.

Murat Ceylan sunumu ile yarışmacıların nefes kesen performansları izleyenleri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Haftanın 3. dokunulmazlık oyunu için parkura çıkan Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında muhteşem bir karşılaşma daha izleyeceğiz. Haftanın 3. Dokunulmazlık oyununu kim kazanacak.  18. bölüm fragmanı yayınlandı.

18. Bölüm fragmanda Adem’in sözleri damga vurdu. Ünlüler adasında neden gerginlik oluştu. yayınlanan fragmanda verilen kısa röportajlar izleyenleri meraklandırdı. Yeni bölümde neler olacak?

Dokunulmazlık oyunu için tüm performansını ortaya koyan Ünlüler ve Gönüllüler takımı haftanın son dokunulmazlık oyunu için parkura çıkacak. Aycan Yanaç’ın yarışmadan ayrılmasıyla geçen hafta yapılmayan eleme bu hafta 8 kişi arasında olacakken, haftanın 2. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler sürgün adasına Bora’yı göndermişlerdi. 3. Dokunulmazlıkta yine bir su parkuru ile tüm performanslarıyla mücadele edecek takımlardan hangisi sürgün adasına bir isim gönderecek.

Fragmanda ‘’Burası çakallar sürüsü hem kurtlar yaşasın hem kuzular yaşasın olmuyor kuzuysan gideceksin’’ diyen Batuhan, ardından Avatar Atakan’ın sözler büyük merak uyandırdı. ‘’ Bu yakaladığım ikinci yılan oldu ama tabi ki bu ormandaki ikinci yılan bir de aramızda ki yılanlar var. Tabiri caizse bazı şeylerin yoluna girmesi için her şeyin raydan çıkması gerekebilir’’ sözleri merak uyandırdı. All Star 2022 Ünlüler takımında neler oluyor?

Survivor All Star 2022 Gönüllüler ve Ünlüler takımının karşılıklı muhteşem mücadelesi tüm izleyenleri ekranlara toplamayı başarıyor. Survivor All Star 2022 18. Yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda yerini alacak. Çok önemli bir konsey ile karşılaşacak olan takımlardan hangisi dokunulmazlığı kaybedecek. Sürgün adasına gidecek 3. İsim kim olacak? Tüm yarışmacıların kıran kırana mücadelesi ile bu akşam 3. Eleme adayı belli olacak.

Konseye damga vuran Adem’in sözleri ise ‘’ Şimdi nasıl bir ortamda yaşamış bilmiyorum yani belki bulunduğu ortamda peynir ekmek satarmış gibi adamlar satılır belki, Ne istiyorsunuz yani burada ne olabilir bu mu benim stratejim ya bu kadar basit mi zannediyorsunuz her şeyi siz’’ diyerek tepki gösterdi.

Survivor All Star 2022 yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00’de TV8’de.

 

07-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar