Survivor All Star 18. bölüm izle (7 Şubat Pazartesi)

Survivor All Star 18. bölüm izle (7 Şubat Pazartesi)
Survivor All Star 18. bölüm izle: 7 Şubat Pazartesi akşamı ekrana gelen Survivor All Star bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

Survivor All Star 18. bölüm izle: 7 Şubat Pazartesi yayınlanacak Survivor All Star yarışmasının yeni bölümü yine bir dokunulmazlık oyunu ve ada konseyine sahne olacak. Bir isim daha yarışmaya veda edecek. TV8 ekranlarının Acun Medya tarafından hazırlanan yarışma programı Survivor, son bölüm ile milyonlarca kişinin ilgisiyle karşı karşıya kalacak. Reytingleriyle zirveye hiçbir yapımı yaklaştırmayan Survivor'ın hayranları yeni bölümü internet üzerinde hangi adresten izleyebileceklerini merak ediyor. Canlı TV adresi üzerinden bu akşam yayınlanan bölümü izleyebilirsiniz. Survivor All Star yarışmasının 18. bölümünü tek parça ve full HD bir şekilde izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Survivor All Star 18. bölüm izle (7 Şubat Pazartesi)

Survivor'da yine bir eleme heyecanı yaşanacak. Geçtiğimiz hafta Aycan yarışmadan ayrılınca Mert, Birsen, Evrim, Barış gibi eleme adaylarının adaylıkları bu haftaya taşındı. Son bölümle beraber Furkan ve Bora da eleme potasına girdi. 7 Şubat Pazartesi akşamı ekrana gelen bölümde dokunulmazlık oyunu oynanacak ve kaybeden takımdan bir isim daha eleme potasına girecek. Dokunulmazlık oyununda yarışmacıları bol sulu bir parkur bekliyor olacak. Bölüm sonunda adaya veda edecek kişi ortaya çıkacak. Yayınlanan fragmanda yine gergin bir atmosfere tanıklık ediyoruz. Yine karşılıklı laf atışmalarına sahne olacak bir ada konseyi yaşanacak. Survivor All Star, 18. bölümüyle Pazar akşamı saat 20:00'de TV8 ekranlarında olacak. Survivor All Star yarışmasının bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

2022 Survivor All Star kadrosu

Ünlüler takımı: Adem Kılıçcı, Aycan Yanaç (çekildi), Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Birsen Bekgöz, Çağan Atakan Arslan, Elif Gören, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Sercan Yıldırım, Parviz Abdullayev, Ayşıl Özaslan (elendi)

Gönüllüler takımı: Anıl Berk Baki, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Berna Keklikler, Evrim Keklik, Gökhan Keser, Hikmet Tuğsuz, Ogeday Girişken, Seda Ocak, Sude Burcu, Yağmur Banda, Yasin Obuz, Yunus Emre Özden, Nisa Bölükbaşı, Gizem Kerimoğlu (elendi)

07-02-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar