Survivor All Star 2022 Sezonuna Hangi İsimler Dahil Oldu?

Survivor All Star 2022 Sezonuna Hangi İsimler Dahil Oldu?
Survivor All Star'da Ünlüler ve Gönüllüler takımına yedeklerden yeni iki isim dâhil oldu. Yedeklerle yarışmaya katılan isimler kimler?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star'da heyecan sürüyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımına yedeklerden yeni iki isim dâhil oldu. Yedeklerle yarışmaya katılan isimler kimler?

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan sunumu ile ekranlarda yerini alan heyecanın üst seviyede olduğu Survivor All Star'a yeni iki isim katıldı.

Survivor All Star'a Yeni Yedekler

Survivor 2020 sezonunda yarışan Ezgi Hocaoğlu ve Aşkım Burçe Tunay yarışmaya dâhil oldu. Gönüllüler takımına Ezgi Hocaoğlu, Ünlüler takımına Aşkım Burçe Tunay mücadeleye başladı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ile yarışa başlayan iki yarışmacı performans sergilemeye başladı.

Aşkım Burçe Tunay Kimdir?

2000 doğumlu olan Aşkım, ismini Survivor 2020 sezonunda duyurmayı başardı. 2010'dan beri İstanbul da hayatına devam eden Aşkım Burçe Tunay 2013 yılında milli takım sporcusu oldu. Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nda I. Seri ve II. Seri'de Türkiye Şampiyonu olan Aşkım 2020 yılında ünlüler takımında yer aldı. 2020 sezonun da Berkan, Cemal Can, Yasin, Yunus Emre, Aşkım ve Elif'in yer aldığı potada hayallerine veda eden Aşkım 2022 yılında en iyiler ile ünlüler takımına geri dönüş yaparak mücadelesine devam edecek.

Ezgi Hocaoğlu Kimdir?

Milli cimnastikçi olan 1995 doğumlu Ezgi Hocaoğlu 2020 sezonuna yedeklerden katılarak başarılı performans sergilemişti. 2020 sezonun 53. Bölümünde 6 kişilik potadan elenerek hayallerine veda etmişti. 2017 yılında Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun olan Ezgi, Türkiye Cimnastik Federasyonu'ndan Pilates eğitmenlik belgesi almaya hak kazandı. Survivor 2022 All Star'a yine yedeklerden dâhil olan başarılı oyuncu ilk parkuruna çıktı. Ezgi Hocaoğlu Gönüllüler takımında hayalleri için mücadele edecek.

İki başarılı yarışmacı büyük bir sürpriz ile All Star kadrosuna dâhil olarak ilk oyunlarını oynadılar. Haftaya dokunulmazlık ile başlayan iki yarışmacı hayalleri için mücadele edecekler. Milyonları ekranlara kilitlemeyi başaran yarışmaya yeni iki işimin dâhil olmasıyla takım arkadaşları gelen isimler için çok mutlu oldular. TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan sunumu ile devam edecek.

Takımların son hali ise; Gönüllüler takımı Gökhan, Ogeday, Anıl, Hikmet, Ardahan, Berkan, Yasin, Atakan, Yunus Emre, Berna, Sude, Seda, Evrim, Nisa, Yağmur, Ezgi ve Ünlüler takımında ise Sercan, Batuhan, Bora, Adem, Barış, Mert, Parviz, Atakan, Birsen, Nagihan, Gizem, Sema, Elif, Merve, Aşkım yer alıyor. 

13-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar