Yargı'nın Ceylin’i Pınar Deniz Kimdir

Yargı'nın Ceylin’i Pınar Deniz Kimdir
Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı Dizisinin başarılı ve güzel oyuncusu Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz Kimdir? İşte Pınar Deniz'in Hikayesi!

Şu sıralar Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve yeni başlayan diziler arasında en iyi sonuçlardan birini alan Ay yapım imzalı Yargı dizisi seyircinin büyük beğenisini kazanmış durumda. Dizi sezon başından itibaren artan bir reyting oranıyla yapımcısını ve kanalını da mutlu ederken dizide rol alan oyuncularda kariyerlerinin en başarılı yapımlarından birini yaşıyorlar. Birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı dizide, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Polat, Uğur Aslan ve Ali Seçkiner Alıcı rol alırken senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınıyor. Dizinin yayınlandığı Pazar akşamları seyirci tarafından heyecanla beklenirken hikayenin nereye evrileceği ise merakla bekleniyor. Öbür taraftan dizide rol alan oyuncular da seyirci tarafından merak ediliyor. Bunlardan biri de dizide Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz.

Ceylin Erguvan Kaya (Pınar Deniz) Kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Ay yapım tarafından hazırlanan Yargı Dizisinde Avukat Ceylin Erguvan kaya olarak seyirci karşısına çıkan Pınar Deniz dizide başarılı bir performans gösteriyor. Avukat Ceylin dizide önce kız kardeşini bir cinayet sonucu kaybeder. Daha sonra kardeşinin katilini bulmaya çalışırken babası ortadan kaybolur. Öbür taraftan dizide savcı Ilgaz ile yakınlaşmaya başlar. Kız kardeşinin katilini bulduktan sonra ise işler iyice karılır ve katil öldürülür. Bütün şüphe ve deliller ise Ceylin’i göstermektedir. Ceylin bu cinayeti işlememiştir ama deliller aksini söyler ve savcı Ilgaz istifa ederek avukat olur ve anlaşmalı bir evlilikle eşi olan Ceylin’i savunmaya başlar.

Pınar Deniz Kimdir?

Şu sıralar Yargı dizisinde Avukat Ceylin olarak rol alan Pınar Deniz 4 Kasım 1993 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. Pınar deniz daha sonra oyuncu olmak isteyerek bu konuda eğitimler almaya başlamıştır. Gereken eğitimleri alan Pınar Deniz daha sonra dizilerde rol almaya başlamıştır. Pınar Deniz’in ilk rol aldığı yapım Sil baştan adlı yapımla yapmıştır. Pınar Deniz daha sonra, Beyaz yalan, Vatanım sensin, Bir Deli Rüzgar, Aşk 101, Menajerimi Ara, Kırmızı Oda ve Yargı’da rol almıştır.

13-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar