Ünlü Sunucu Fulya Öztürk Koronavirüse Yakalandı

Ünlü Sunucu Fulya Öztürk Koronavirüse Yakalandı
Halen Fox Tv ekranlarında yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun Programının sunucusu Fulya Öztürk ikinci kez koronavirüse yakalandı.

Son iki yılın en korkulan hastalığı olan ve halen çözüm yolu bulunamayan koronavirüs her geçen gün yeni varyantlarıyla korkutmaya ve can almaya devam ediyor. Ünlü ünsüz milyonlarca insanın ölümüne sebep olan salgın sebebiyle halen tüm dünya teyakkuzda ve tedavisi için gereken çalışmalar ve araştırmalar devam ediyor. Ülkemizde de hemen her gün 100 – 200 insanın hayatını kaybettiği koronavirüse zaman zaman ünlü isimlerin yakalandığı haberleri magazin basını ve internet haber sitelerinde yer alıyor. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalarla da durumlarından sevenlerini haberdar eden ünlü isimler sık sık aşı olma konusunda gerekli uyarıları da yapıyorlar. Son olarak koronavirüse yakalanan ve hastaneye kaldırılan ünlü sunucu Fulya Öztürk’te magazin basınında açıklamalarıyla yer aldı.

İkinci Kez Yakalandı

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programının sunucusu Fulya Öztürk tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüse ikinci kez yakalandı. Geçtiğimiz gün programda yer almayan ünlü ismin programa neden çıkmadığı merak edilmişti. Daha sonra ünlü sunucunun koronavirüs sebebiyle hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Ünlü isim ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “canım yanıyor, Rabbime sığınıyorum” ifadelerini kullandı. Daha önce de koronavirüse yakalanan Fulya Öztürk ilk kez yakalandığında hastalığı ağır bir şekilde geçirmişti. Aynı belirtilerin bir kez daha görülmesi üzerine ünlü isim hastaneye gitmiş ve test yaptırmıştı. Test sonucu pozitif çıkan ünlü isim hastaneye kaldırıldı. Halen tedavisi devam eden ünlü ismin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Fulya Öztürk Kimdir?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programının sunucusu Fulya Öztürk 5 Ocak 1989 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra sektörde pek çok farklı kanalda ve yapımda görev alan ünlü isim ilk olarak profesyonel olarak CNN Türk’te göreve başlamıştır. Kanalda üç sene kurgu editörlüğü yapan Fulya Öztürk daha sonra muhabirliğe başlamıştır. Meslekle ilgili pek çok ödül sahibi de olan Fulya Öztürk halen Fox Tv’de sunuculuk yapmaktadır.

05-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar