Survivor All Star 27. Bölüm izle / 20 Şubat Pazar

Survivor All Star 27. Bölüm izle / 20 Şubat Pazar
Survivor All Star 27. Bölüm izle: 20 Şubat Pazar akşamı ekrana gelen son bölüm nefesleri kesti. Yeni bölümü, canlı ve full izlemek için detaylar.

Survivor All Star 27. Bölüm izle; 20 Şubat Pazar günü ekrana gelecek Survivor 27. bölüm için koltuklarına yaslanacak izleyiciler yeni bölüm için sabırsız. Bugün yapılan internet aramalarının büyük bölümünü Survivor için yapılan aramalar oluşturuyor. Bu akşam ekranda olacak bölümün tamamını nereden izleyebileceklerini araştırıyorlar. Bu bağlantıya tıklayarak doğrudan son bölümün yer aldığı sayfaya ulaşabilirsiniz.

Survivor All Star 27. Bölüm izle / 20 Şubat Pazar

Milyonlarca kişiyi ekran başına geçiren bir heyecan fırtınası olan Survivor All Star, bu akşam da ekrandaki en çok izlenen yapım olacak. Acun Medya imzası taşıyan ve Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor All Star, haftanın 5 günü TV8'de yayınlanıyor. Her bölüm sosyal medyada da oldukça geniş yankı buluyor. Bu akşam yayınlanacak 27. bölüme de yoğun ilgi olacak. Dominik Adası'nda zor şartlar altında olan Ünlüler ve Gönüllüler yine çok önemli bir dokunulmazlık oyunu ve ada konseyi heyecanı yaşayacak.

Survivor 27. Bölümde yaşanacaklar

Dominik'te ikinci dokunulmazlık oyunu için kıyasıya bir mücadele yaşanacak. Gözleri bağlı olacak yarışmacılar, rakiplerinin sırtında bulunan mendili almaya çalışacak. Her zaman olduğu gibi benchler arasında atışmalara şahitlik edeceğiz. Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak? Bunlar yaşanırken tek başına Sürgün Adası'nda bulunan Yunus Emre, diğer yarışmacıları göz dağı veriyor. İkinci gitme adayı olarak Sürgün Adası'na gidecek yeni isim ada konseyinde belli olacak. Potaya hangi yarışmacı girecek? Survivor All Star, 27. bölümüyle 20 Şubat Pazar akşamı saat 20:00'de TV8 ekranlarında olacak.

2022 Survivor All Star kadrosu

Ünlüler takımı: Adem Kılıçcı, Aycan Yanaç (elendi), Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Birsen Bekgöz, Bora Edin, Çağan Atakan Arslan, Elif Gören, Furkan Kızılay (elendi), Mert Öcal, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Sercan Yıldırım, Parviz Abdullayev, Gizem Memiç, Ayşıl Özaslan (elendi)

Gönüllüler takımı: Anıl Berk Baki, Ardahan Uzkanbaş, Atakan Işıktutan, Berkan Karabulut, Berna Keklikler, Evrim Keklik, Gökhan Keser, Hikmet Tuğsuz, Ogeday Girişken, Seda Ocak, Sude Burcu, Yağmur Banda, Yasin Obuz, Yunus Emre Özden, Nisa Bölükbaşı, Gizem Kerimoğlu (elendi)

20-02-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar