Survivor All Star | 30. Bölüm İzle | 23 Şubat 2022 Çarşamba

Survivor All Star | 30. Bölüm İzle | 23 Şubat 2022 Çarşamba
Survivor All Star'ın 23 Şubat Çarşamba günü yayınlanan 30. bölümünü canlı ve tek parça izlemek için ayrıntılar haberimizde.

Survivor All Star, 23 Şubat Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Yarışmanın dün yayınlanan bölümünde herkesin merakla beklediği Yasin ve Hikmet kavgası sonrasında gerçekleşen acil konsey toplantısında Acun Medya'nın iki yarışmacı hakkında aldığı karar açıklandı. Yasin 6, Hikmet ise 2 ödül oyunundan men edildi. Peki Survivor'ın bu akşam yayınlanan bölümünde neler oluyor?

Survivor 30. bölüm izleyenler heyecanlı dakikalara tanıklık ettiler. All Star'ın ilk iletişim oyunu oynandı ve ardınan eleme konseyi gerçekleşti. Peki iletişim oyununu hangi takım kazandı? Survivor hayallerine hangi isim veda etti?

Performansı gayet iyi olmasına rağmen takımın kararıyla sürgün adasına gönderilen Nagihan'ın öfkesi dinmiyor. Kendisine komplo kurulduğunu düşünen yarışmacı geri döndüğünde herkesle tek tek mücadele edeceğini vurguladı.

SURVİVOR ALL STAR 30. BÖLÜM İZLE | 23 ŞUBAT ÇARŞAMBA

Yarışmanın 23 Şubat Çarşamba günü yayınlanan bölümünü izlemek isteyen izleyiciler Survivor All Star 30. bölüm izle aramasıyla yarışmanın yayınlanan son bölümüne tek parça ve full ulaşmaya çalışıyor. Yarışmanın bu akşam yayınlanan bölümünü aşağıdaki bağlantıyı ziyaret ederek, programın resmi yayıncısı tv8'in internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

"DUYGUSAL ÇOCUKLARIZ ASLINDA"

İlk iletişim oyununda ise gözyaşları sel oldu. Yarışmanın en önemli oyunlarından biri olan iletişim oyunu öncesinde Atakan'ın gözyaşları içinde "Evet. Dövüşçüyüz. Çok iyi yarışıyoruz burada hepimiz parkurları yakıyoruz. Ama duygusal çocuklarız aslında..." sözleri tüm yarışmacıların ne kadar zorlandığını gösterir nitelikte.

HİKMET DOKTORA KARŞI GELİYOR!

Yaşadığı talihsiz kazaların ardından bir takım sakatlıklar geçiren Hikmet, iletişim oyununda da sakatlanıyor. Yine doktora karşı gelen Hikmet ne olursa olsun oynamak istediğini ve ayağında enfeksiyon olursa kendisini elemelerini istiyor.

Berna'nın ise yarış sonrasında sinir krizi geçirdiği anlar fragmana damgasını vuruyor.

SURVİVOR ALL STAR 30. BÖLÜM FRAGMANI

23-02-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar