Haydar Dümen'in iki farklı evlilikten 3 çocuğu olduğu ortaya çıktı

Haydar Dümen'in iki farklı evlilikten 3 çocuğu olduğu ortaya çıktı
Ünlü yazar ve psikiyatrist Haydar Dümen, ölümünün ardından mirasıyla gündemdeydi. Haydar Dümen'in iki farklı evlilikten 3 çocuğu olduğu da ortaya çıktı.

Ünlü yazar ve psikiyatrist Haydar Dümen vefatının ardından ortaya çıkan yeni gelişmelerle gündeme gelmeye devam ediyor. Haydar Dümen koronavirüs nedeniyle 11 Şubat'ta vefat etmişti. 92 yaşında vefat eden yazar ve psikiyatrist Haydar Dümen'in ilk olarak mirası gündeme gelmişti. Haydar Dümen'in 100 milyon değerinde olduğu tahmin edilen Beyoğlu'ndaki taşınmazları ile ilgili filmleri aratmayacak bir durum yaşanmıştı. Dümen'in vekalet verdiği emlakçının ölümü durumu karmaşıklaştırırken ardından Haydar Dümen'in ölümü ise olayı farklı bir boyuta taşımıştı. Haydar Dümen'in mirası ile ilgili yaşananların ardından bir de 3 çocuğu olduğu ortaya çıktı. Haydar Dümen'in çocuğunun olmadığı biliniyordu.

Haydar Dümen mirası ve ortaya çıkan çocukları ile gündemde

Haydar Dümen ölümünün ardından önce mirası şimdi ise ortaya çıkan çocuklarıyla gündemde. Haydar Dümen son olarak Gül Dümen'le evlenmişti. Gül ve Haydar Dümen'in çocuklarının olmadığı biliniyordu. Sabah yazarı Ömer Karahan'a konuşan Haydar Dümen'in önceki evliliğinden olan kızı Gaye Dümen, Gül Dümen'e ateş püskürdü. Gaye Dümen'in konuşmasıyla Haydar Dümen'in çocukları olduğu da ortaya çıktı. Haydar Dümen 1954 yılında Emine Refahat Toksöz ile evlendi. Dümen'in bu evlilikten Gaye ve Ali Alp Dümen isminde iki çocuğu oldu. Daha sonra Melike Karakurt'la evlenen Haydar Dümen'in bu evlilikten de Emek Dümen adında bir erkek çocuğu oldu. Haydar Dümen bu evlilikleri sonlandıktan sonra en son Gül Dümen'le 3. Evliğini yaptı. Haydar Dümen'in Gül Dümen ile evliliğinden ise çocuğu bulunmuyor.

Haydar Dümen'in mezar taşına yazılan yazı bardağı taşırdı

Haydar Dümen'in ilk evliliğinden olan kızı Gaye Dümen, Gül Dümen'in kendilerinin cenaze törenine katılmasını engellediğini iddia etti. Ömer Karahan'a konuşan Gaye Dümen babasının mezar taşında yazılanı görünce de çok sinirlendiklerini belirtti. Gaye Dümen, "Babamızın cenazesine gitmemizi engelleyen Gül Dümen'in kendisi de cenazeye gitmemiş… Babamı mezarlıkta ziyarete gittim. Babama 'Gül-Haydar Dümen' diye mezar taşı yaptırmış... Babamın doğum ve ölüm tarihlerinin olmadığı, bıyık resmi olan ve sanki kendisi de ölmüş gibi adını yazdırdığı bir mezar taşı yaptırmış. Bu nasıl bir saçmalıktır" açıklamasında bulundu.

25-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar