Survivor All Star 47. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Survivor All Star 47. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Survivor All Star 47. Bölüm fragmanı yayınlandı. Mert Öcal fragman da bölüme damga vuran isim oldu. 47. Bölümde neler oluyor.

Survivor All Star 47. Bölüm fragmanı yayınlandı. Mert Öcal fragman da bölüme damga vuran isim oldu. 47. Bölümde neler oluyor.

Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Birleşme Partisi yaklaşırken dokunulmazlık oyunlarının önemi daha da artmaya devam ediyor. Haftanın son ve 3. Dokunulmazlık oyunu için parkura çıkacak olan yarışmacıları kendi takımlarından isim çıkarmamak için mücadele edecek.

Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazanacak?

Haftanın ilk iki dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımının kazanmaktan başka çaresi kalmadı. Bu dokunulmazlık oyununu kaybederlerse kendi takımlarından 4 aday belirlemiş olacaklar. Gönüllüler takımı ise seriyi bozmadan devam etmek için dokunulmazlıkta hız kesmeden mücadeleye devam ediyor.

Yayınlanan yeni bölüm fragmanın da ise yarışmacıları  dokunulmazlık oyunu için Dominik'te su parkuru bekliyor. Hızlı ve güçlü olmanın öneminin yine fazla olduğu bir oyun ile karşı karşıya kalacak olan yarışmacılar parkur sonunda en iyi atışları gerçekleştiren takımı için sayısını alacak.

Ünlüler Takımında Tansiyon Yüksek

Haftanın son ve 3. dokunulmazlık oyunu sonrasında yapılacak olan eleme konseyinde hayallerine veda eden isim belli olacak. Eleme potasında kimlerin olacağı merak edilirken fragman da Mert Öcal dikkatleri üzerine çekti. Ünlüler adasında gerginlik ve tansiyon düşmeden devam ediyor.

2. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı oy birliği ile Mert Öcal’ı eleme adayı olarak belirlemişti. Tüm takımın kendisini yazması Mert Öcal' da soru işaretleri oluşturmuştu.

Yayınlanan fragmanda Mert Öcal’ın verdiği röportaj dikkatleri çekti. Mert Öcal " sanki kendilerine göre bir lobi yapmışlarda diğerlerini bir temizleyelim de biz kendimizi finale atalım düşüncesindeler. Bu kadar mı korkaksınız özgüven eksikliğiniz mi var amatör mü diyim ne diyim yani olmamış ham meyve diyorum ben onlara" ifadelerini kullandı.

 

Mert Öcal’ın takım arkadaşı Sema ile tartışmaları da durulmadan devam ederken fragmanda da konunun uzadığını görüyoruz. Ada da devam eden tartışmada iki yarışmacı da birbiri ile sözlü kavgaya devam ederken ok oyununda iyi olduğunu ifade eden Mert'e, Sema " Bir tek onda iyisindir diğerlerinden belki de bu kadar zor olabilir mi?" sorusuna karşılık Mert ise " Bu mesela belden aşağı bir yaklaşım, Bir tek onda iyisindir falan çok çirkin" ifadelerini kullandı.

Yeni Bölüm Ne Zaman?

Survivor All Star 2022 47. yeni bölümü ile 13 Mart akşamı TV8 de seyircisiyle buluşacak.

13-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar