Adı Sevgi Dizisinin Ünlü Oyuncusu Nihan Büyükağaç Boşandı

Adı Sevgi Dizisinin Ünlü Oyuncusu Nihan Büyükağaç Boşandı
Şu sıralar Adı Sevgi dizisinde rol alan ve dizilerin ve sinema filmlerinin başarılı oyuncusu Nihan Büyükağaç’tan boşanma haberi geldi.

Ünlülerin özel hayatları sık sık magazin basınında ve sosyal medyada gündem oluyor. Her ne kadar bu durum çoğu ünlü isim tarafından istenmese de ne yazık ki bu durum ünlü olmanın bir bedeli var mantığından hareketle ünlülerin özel hayatlarını da zaman zaman gözler önüne seren haberlerin yapılmasına sebep oluyor. Çoğu zaman bu haberler ünlülerin aşkları, ayrılıkları evlilikleri ya da boşanmaları gibi haberlerden oluşuyor. Dizi ve sinema dünyasında başarılarıyla ön planda olan ünlü ve güzel oyunculardan Nihan Büyükağaç’ta tam bu tür haberlerden biriyle gündeme geldi. Ünlü oyuncunun daha önce eşi Murat Şentürk ile evlerini ayırdıkları ve aralarının iyi olmadığı haberleri gündeme gelmişti. Eşiyle fikir ayrılığı yaşadığını belirten ünlü isim Nihan Büyükağaç daha sonra boşanma istemiyle mahkemeye başvurmuştu. Ünlü oyuncunu boşanma istemiyle açtığı davadan karar çıktı.

Anlaşmalı Olarak Boşandılar

Ünlü oyuncu Nihan Büyükağaç ile ses teknisyeni eşi Murat Şentürk bundan haftalar önce aralarında fikir ayrılıkları yaşadıkları gerekçesiyle evlerini ayırmışlar ve ayrı yaşamaya başlamışlardı. Çift daha sonra fikir ayrılığı yaşadıkları sebebiyle anlaşmalı boşanma istemiyle mahkemeye başvurmuştu.  Geçtiğimiz hafta ünlü isim Nihan Büyükağaç ile eşi Murat Şentürk’ün boşanma davalarında karar verildi. Anlaşmalı olarak mahkemeye başvuran çiftin boşanmalarına mahkemece karar verildi. Sessiz sedasız boşanan çift artık yollarına ayrı olarak devam edecekler. Öte yandan ünlü oyuncu Nihan Büyükağaç’ın pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek yeni dizisi Adı Sevgi’de seyirci tarafından heyecanla bekleniyor. Koliba Yapım tarafından hazırlanan projede ünlü oyuncu Yunus Emre Yıldırımer, Gizem Güneş, Fatih Al, Mehtap Bayri, Hande Kaptan ve İlker Sami Kılıç’la birlikte rol alacak.

Nihan Büyükağaç Kimdir?

Son zamanlarda pek çok yapımda rol alan ve dizi ve sinema filmlerinin aranılan isimlerinden olan ünlü oyuncu Nihan Büyükağaç 28 Eylül 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu daha sonra ilk kez Fırtına adlı diziyle kamera karşısına geçmiştir. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan oyuncu,

·         Canevim

·         Bir Umut Yeter

·         Oflı Hoca’nın Sırrı 2

·         Cesur ve Güzel

·         Gecenin Kraliçesi

·         Gönül İşleri

·         Sevdaluk

·         Muhteşem Yüzyıl

·         Yer Gök Aşk

·         ve, Yüreğine Sor adlı yapımlarda rol almıştır.

13-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar