Survivor All Star Sürgün Adasına Giden 2. İsim Kim Oldu?

Survivor All Star Sürgün Adasına Giden 2. İsim Kim Oldu?
Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı. Sürgün adasına en çok oyu alarak giden ikinci yarışmacı kim oldu?

Suvivor All Star 2022 yarışması nefes kesen bölümleri ile ekranlarda yerini almaya devam ediyor. Dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Sürgün adasına hangi yarışmacı gitti?

Cumartesi akşamı yayınlanan bölümde dokunulmazlığı Gönüllüler takımının alması ile birlikte ünlüler takımı bir ismi sürgün adasına göndermek zorunda kalmışlardı. Atakan ve Barış Murat Yağcı’nın eşit oy çıkmasıyla açık oylamaya gidilmişti. Yapılan açık oylamada sürgün adasına gidecek olan isim Barış Murat Yağcı olmuştu. 30.01.2022 tarihinde yayınlanan son bölümde ise bir kişi daha sürgün adasına gitti. Sürgün adasına hangi yarışmacı gitti?

Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı

Tv8 ekranlarında dün akşam yine çok heyecanlı bir oyun izleyenleri beklerken yarışmacıların ise kazanmak için tüm hırslarını ortaya koyduğu bir yarışma oldu. Güç ve denge olayının oldukça önemli olduğu ikinci bir oyun ile yerlerini aldılar. İlk dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımının kazanmaktan başka çaresi yokken Gönüllüler ise kendi takımlarından bir isim göndermemek için karşı karşıya geldi. Dokunulmazlık oyununda yarışmacılar karşı takımın elindeki labutları, kendi ellerindeki labutu yere düşmeden düşürmeye çalıştıkları bir oyun oynadılar. Kadınlarda Ünlüler ve Erkeklerde ise Gönüllülerin oyunu kazanmasıyla en iyiler mücadelesine çıktılar. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı. 2-1'lik skorla kendi takımlarını korumaya alan Gönüllüler, Ünlülerin konseyine rahat bir şekilde çıktılar.

Sürgün Adasına Kim Gitti

Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler kendi takımlarından bir ismi Barış Murat Yağcı’nın yayına 2. Eleme adayı olarak gönderdiler. Yarışmacıların yaptığı oylamada ise Birsen, Furkan, Mert ve Parviz'in isimleri yazıldı. Konseyde yapılan oylamada Birsen'e 5, Furkan'a 4, Parviz ve Mert'e ise birer oy çıktı. Survivor All Star ünlüler takımında eleme adayı olarak sürgün adasına giden ikinci yarışmacı Birsen Bekgöz oldu.

Takımındaki Erkek Yarışmacılara Sitem Etti

All Star yarışmacısı Birsen ikinci defa sürgün adasına gidecek olmasından takımdaki erkek yarışmacılara sitem ederek "Bunu bekliyordum, kızlar kızları yazmak istemiyor. Erkeklerin ise bir kızı yazmak kolaylarına geliyor. Erkekler başka bir erkeği yazıp risk almak istemiyor" ifadelerini kullandı. Ünlüler takımının başarılı kadın yarışmacısı Birsen sürgün adasına ilk gittiğinde 5 gün bu defa ise 3 gün kalarak toplamda 8 gün geçirmiş olacak.

 

31-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar