Şarkıcı Zeynep Bastık’ın Acı Günü

Şarkıcı Zeynep Bastık’ın Acı Günü
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Zeynep Bastık’ın eşi Tolga Akış’ın babası bugün hayatını kaybetti. Tolga akış babası için duygusal bir veda mesajı yayınlandı.

Son haftalarda ünlüler dünyasını sarsan ölüm haberleri hemen her kesim tarafından derin üzüntüyle karşılandı. Fatma Girik, Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Diler Saraç ve daha başka pek çok ünlü isim ya da ünlü yakını bu dönemde hayata veda etti. Magazin basınında hemen her gün bir ünlünün yakınıyla ilgili gelen ölüm haberlerine bugün bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Tolga Akış ile evlenen ünlü şarkıcı Zeynep Bastık’ın eşi Tolga Akış’ın babası Mustafa Tekin Akış hayatını kaybetti. Babasını kaybeden Tolga Akış haberi sosyal medya hesabından duygusal ifadelerle paylaştı. Tolga Akış ve eşi Zeynep Bastık’ın bu acı kayıp karşısında derin bir üzüntü içinde oldukları öğrenildi.

Artık Bizim İçin Her Yerdesin

Geçtiğimiz yılın temmuz ayında şarkıcı Zeynep Bastık ile evlenen Tolga Akış bugün hayatının en derin acılarından birini yaşadı. Tolga Akış sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak babasını kaybettiğini duygusal bir ifadeyle sevenleri ve takipçileriyle paylaştı. Tolga Akış babası Mustafa Tekin Akış’ın vefat haberini “bu dünya seni tanıdığı için çok şanslı canım babam. Kocaman kalbine sığdırdığın onca arkadaş, dost, çocuk ve sahipsiz hayvan, seni binlerce evde anmaya, hikayelerini anlatmaya, yaşatmaya devam edecek. Hepimizde izin çok derin. Artık bizim için her yerdesin. Seni çok seviyorum” ifadelerini kullandı. Bu duygusal paylaşım üzerine pek çok seveni ve takipçisi ünlü çifte baş sağlığı ve taziye mesajlarını iletti. Tolga Akış ve ünlü şarkıcı ve oyuncu Zeynep Bastık’ın bu kayıp karşısında derin bir acı içinde oldukları da ayrıca gelen haberler arasında. Mustafa Tekin Akış’ın cenazesi ise ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bursa’da toprağa verildi.

Tolga Akış Kimdir?

Bugün babasını kaybeden ünlü şarkıcı ve oyuncu Zeynep Bastık’ın eşi Tolga akış 1984 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Üniversite için geldiği İstanbul’da erken yaşta çalışma hayatına atılan Tolga Akış tv prodüksiyonu ile başladığı çalışma hayatına Rock And Coke Festivalinde çalışarak devam etmiştir. Daha sonra pek çok ajansta çalışan Tolga Akış 2017 yılında kendi ajansını kurmuştur. Ünlü oyuncu v şarkıcı Zeynep Bastık ile 7 Temmuz 2021 yılında evlenmiştir. 

31-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar