Survivor All Star Yarışmacısı Aycan Yarışmadan Ayrılacak mı?

Survivor All Star Yarışmacısı Aycan Yarışmadan Ayrılacak mı?
Survivor All Star 2022 en iyiler arasında yeniden adaya gelen Aycan Yanaç Survivor'a veda mı edecek? Aycan Yanaç Yarışmadan Ayrılıyor mu?

Survivor All Star 2022 yarışmacısı Aycan Yanaç Diskalifiye mi oldu? Aycan Yanaç neden yarışmada yok? Acun Ilıcalı konseyde açıkladı.

Survivor 2020 sezonunda ünlüler takımında yer alan Aycan Yanaç survivor’dan diskalifiye mi oldu. İzleyenler ve hayranları merakla bu sorunun cevabını ararken Acun Ilıcalı Ada konseyinde her şeyi açıkladı.

Aycan Yanaç Diskalifiye mi Oldu? 

Survivor All Star 2022’de en iyiler arasında yarışmaya dâhil olan Aycan Yanaç’ın yokluğu izleyenlerin dikkatinden kaçamadı. Genç ve yetenekli oyuncu için Acun Ilıcalı açıklama yaparken takım arkadaşları derin bir üzüntü yaşadı.

Aycan Doktor Kontrolünde

Ünlüler takımı için önemli bir haber olduğunu dile getiren Acun Ilıcalı, bu haberin ünlüler takımındaki bir yarışmacı ile alakalı olduğunu söyledi. Ünlüler takımının kadın yarışmacılarından Aycan Yanaç’ın doktor kontrolüne alındığını takım arkadaşlarına ve seyirci kitlesine açıkladı. Bariz bir sakatlığı olmadığını dile getiren Acun, Aycan’ın kontrol amaçlı olarak doktor kontrolüne alındığını dile getirdi. Net bir bilgi veremeyen Acun Ilıcalı Aycan hakkında önemli bilgiler verdi.

Aycan Yanaç Yarışmadan Ayrılmak İstiyor

Survivor All Star 2022 yarışmasının şartlarının çok zor olduğunu dile getirerek herkesin bu şartları kaldıramayacağını dile getiren Acun geçtiğimiz haftalarda da bu konudan söz ettiğinin altını çizdi.

Acun Ilıcalı konseyde Aycan’ın karar vereceğini dile getirerek Survivor’ı bırakmasının söz konusu olduğunu açıkladı. Aynı zamanda hiçbir yarışmacıyı zorla tutmadığı dile getirerek ayrılmak isterse saygı duyacaklarını da sözlerine ekledi.

Fazla Süresi Yok

Aycan’ın net bir sakatlığı olmadığı için kendisine verilen süre çok uzun olmadığı için önümüzdeki günlerde net bir haberin geleceğinin vurgusunu Acun Ilıcalı konseyde dile getirdi. Aycan Yanaç’ın ne karar vereceği merak edilirken Sercan ise arkadaşının bu kararından çok etkilendi.

Kardeşim Gibi Seviyorum

2020 sezonunda Aycan ile aynı takımı paylaşan Sercan ‘’ 2020’de de sonlara doğru yine aynı şekilde modu düşmüştü. O zamanda kızmıştım beni yalnız bıraktığı için kızmıştım, şuanda da aynı sitemi ediyorum. Kendisi de izlediğinde bu sitemimi çok iyi anlayacaktır. Üzgünüm kardeşim gibi çünkü kardeşim gibide seviyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı ise ne olacağını kendisinin de merak ettiğini ifade ederken ‘’Bende çok iyimser değilim. ‘’ sözlerini kullandı. Aycan Yanaç’ın kararını Acun Ilıcalı yine konseyde duyuruyor olacak.

31-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar