Survivor All Starda Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor All Starda Ödül Oyununu Kim Kazandı?
Dominik Adasında ödül oyunu mücadelesi için karşı karşıya gelen Ünlüler ve Gönüllüler takımı nefes kesti. Ödül oyununu hangi takım kazandı.

Dominik Adasında ödül oyunu mücadelesi için karşı karşıya gelen Ünlüler ve Gönüllüler takımı nefes kesti. Ödül oyununu hangi takım kazandı.

Ödül Oyunun da Okçuluk Oyunu Oynandı

Murat Ceylan sunumu ile TV8 de bu akşam okçuluk oyunu ile nefesler tutuldu. Çoğu yarışmacının ilk defa oynadığı okçuluk oyunu ile rakipleriyle mücadele etmek için oyun alanında yerlerini aldılar.

Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor All Star 2022'de Ünlüler ve Gönüllüler takımı Okçuluk oyunu ile takımlarına sayı kazandırmak için mücadele etti. Kadınlar mücadelesinde 8-6 ünlüler takımı oyunu kazanırken erkekler mücadelesinde ise 8-3 Gönüllüler takımlarına sayıyı kazandılar.

En İyiler Mücadelesinde Hangi İsimler Öne Çıktı?

Ünlüler de kadınların ve Erkeklerde ise Gönüllüler ‘in oyunu kazanmasıyla Best Of’a çıkıldı. Best Of'ta ise Ünlüler takımından Mert, Barış, Nagihan ve Gizem öne çıkarken Gönüllüler takımında ise Nisa, Sude, Hikmet ve Ogeday en iyiler için öne çıkan isimler oldu.

En İyiler Mücadelesini Kim Kazandı?

Nisa ve Gizem'in atışı ile başlayan oyunda Nisa iki ok atışında başarılı bir şekilde tamamlayarak takımının ilk sayısını aldı. İkinci mücadele de ise Nagihan ve Sude karşıya geldi. Nagihan ise ünlüler takımının ilk sayısını almayı başaran isim oldu. Kadınlardan sonra erkeklerin mücadelesi ekranlarda nefesleri kesti. Erkekler mücadelesinde Hikmet ve Barış karşı karşıya gelerek barış takımının ikinci sayısını almayı başardı. Eşitlik için oyun alanında Ogeday yerini alırken Mert ise takımının final sayısını almak için yerini aldı. İki takıma gidip gelmeye çalışan sayı Ünlüler takımından Mert'in başarılı atışıyla takımına ödülü getirdi.

All Star'da Günün Ödülü Ne Oldu?

Oyunu en iyilerde almayı başaran Ünlüler takımı pizza ödülünün sahibi oldu. Açlıkla mücadele eden yarışmacılar tüm performanslarını ortaya koyarak ödülün sahibi olmayı başardı. Oyunun ardından keyifle yemeklerini yiyen Ünlüler takımı galibiyetlerini kutlarken Gönüllüler takımı ise ödülü kaybettikleri için derin bir üzüntü yaşadı. Survivor All Star'da Ödülün sahibi olan Ünlüler takımında yarışan Mert'in seremonideki sözleri dikkatleri çekti. Mert Öcal, Sude’ye " Çıkınca sana pizza sözüm olsun" ifadesi ise izleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

02-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar