Masum ve Güzel Dizisinin Çekimleri Başladı

Masum ve Güzel Dizisinin Çekimleri Başladı
Avşar Film tarafından hazırlıklarının sonuna gelinen ve bugün Bursa’da yetimhane çekimleriyle set başı yapan Masum ve Güzel dişisinin oyuncuları kimler ve konusu ne?

Yapım şirketleri tarafından yeni dizilerle ilgili çalışmalar ve hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Kimi yapım şirketleri inandıkları projelerin pilot bölümlerini tamamen kendi imkanlarıyla çekerek ellerindeki hazır bandı yayıncı kanallara teklif ediyor ve projelerini satmaya çalışıyorlar. Kimi şirketler ise kanallarla konuşarak içerik üretiyor ya da kanalın istediği bir projeyi hayata geçiriyorlar. Şu sıralar tamamen kendi çabasıyla hazırladığı Masum ve Güzel adlı projenin hazırlıklarını tamamlayan Avşar Film dizinin çekimleri için start verdi. Şükrü Avşar’ın sahibi olduğu Avşar Film tarafından çekimleri başlayan Masum ve Güzel adlı dizide birbirinden ünlü ve başarılı oyuncular yer alıyor. Aytaç Çiçek’in yönetmen koltuğunda oturduğu Masum ve Güzel’i Burcu Över kaleme alıyor.

Çekimler Başladı

Şimdilik hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan ev Avşar Film tarafından pilot bölüm olarak hazırlıkları ev çekimleri başlayan Masum ve Güzel dizisi şu sıralar sete çıkan yapımlardan biri olarak sektörde konuşuluyor. Dizinin çekimlerinin Bursa’da başladığı ve ilk olarak yetimhane çekimlerinin yapılacağı öğrenildi. Bursa’daki çekimlerin ardından İstanbul’daki çekimlerine başlayacak dizi için ana mekanlardan biri olarak düşünülen bir konak bakıldığı öğrenildi. Öte yandan dizide rol alacak amca ve baba karakterleri için ise görüşmelerin devam ettiği ve bu karakterleri canlandıracak oyuncuların bu hafta belli olmasının beklendiği öğrenildi.

Masum ve Güzel Oyuncu Kadrosu

Usta yapımcı, sektörün önde gelen isimlerinden olan Şükrü Avşar’ın patronu olduğu Avşar Film tarafından hazırlanan ve çekimleri başlayan Masum ve Güzel dizisi yetimhanede büyüyen ve ardından hayata atılan iki genç kızın çarpıcı ve dram yönü ağır basan hikayesini konu alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin kadrosunda Bahar şahin, Sude Zülal Güler, Doğan bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Ahu Sungur, Mine tugay, Aslı Sümen, Gamze Demirbilek, Sevinç Kumaş, Nazan Diper ve Aslı Samat rol alıyor. Dizinin ana castında yer alan amca ve baba karakterleri için ise görüşmeler devam ediyor. Çekimleri Bursa’da başlayan ve ardından İstanbul’a geçecek olan Masum ve Güzel’in hangi kanalda yayınlanacağı ise henüz netlik kazanmadı.

01-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar