‘Nasıl Fenomen Oldum’ Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

‘Nasıl Fenomen Oldum’ Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!
Başrolünde Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı, özgün senaryosu ile merak uyandıran ‘’Nasıl Fenomen Oldum’’ dizisi dijital içerik platformu Bein Connect’te yayın tarihi belli oldu.

Başrolünde oyuncu Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı ‘’Nasıl Fenomen Oldum’’ dizisi, dijital içerik platformu beIN Connect’te izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Çekimleri biten dizi, sosyal medya etkileşimlerini masaya yatıracak. ‘’Nasıl Fenomen Oldum’’ beIN’in orijinal dizisidir. Nilperi Şahinkaya, uzun süredir televizyon işlerinde yer almıyordu. Geçtiğimiz sezon Yasak Elma dizisinde Cansu karakteri ile birkaç bölüm TV’de görünen güzel oyuncu, ardından komedyen Cem Yılmaz’ın Netflix’e hazırladığı Erşan Kuneri adlı dizide rol almıştı. Başarılı oyuncu Nilperi Şahinkaya’nın hayranları dizi için gün sayıyor… İşte Nasıl Fenomen Oldum dizisi ile ilgili detaylar…

 

 Nasıl Fenomen Oldum - 17 Mart’ta beIN Connect’de

2022 yılına orijinal dizileri ile sektöre hızlı bir giriş yapan beIN, Erkek Severse ve Hayaller ve Hayatlar dizisinin ardından bu yıl yayınlayacağı 3. yerli orijinal dizisi olacak.

 

Yönetmen koltuğunda  ‘’Annem’’, ‘’Sihirli Annem Bir’iz’’ ve ‘’Konuşan Hayvanlar’’ adlı yapımlarla tanınan Mustafa Kotan’ın oturduğu dizinin yapımcılığını ise HANN üstleniyor. 

 

beIN Originals platformu için çekilen ve son dönemin en popüler projeleri arasında yer alan Nasıl Fenomen Oldum komedi dizisi çok yakında izleyici ile buluşuyor. Başarılı oyuncu Nilperi Şahinkaya’nın başrolünde yer aldığı dizi beIN CONNECT’te 17 Mart’ta yayınlanacak.

'Nasıl Fenomen Oldum' Fragmanı 

17 Mart’tan itibaren izleyicilerle beIN kanalında buluşacak olan Nasıl Fenomen Oldum dizisinin tanıtım afişi ve fragmanı da paylaşıldı. 

'Nasıl Fenomen Oldum' Afişi

Nilperi Şahinkaya, dizinin afişi için Red Beard by Tanju Babacan 2022 Madam Minimal koleksiyonundan giydiği özel kostümle, Yiğit Eken’in objektifine poz verdi.

Nasıl Fenomen Oldum Dizisinin Konusu

Oyuncu kadrosunda Nilperi Şahinkaya, Gonca Vuslateri, Derya Şensoy (diğer kadın başrol oyuncusu/ Neri), Ahmet Kayakesen (dizinin erkek başrol oyuncusu), Hülya Duyar, Bahadır Vatanoğlu yer alıyor.

Dizi, sosyal medya etkileşimlerini masaya yatıracak. Sosyal medya ve fenomenlik konularını işleyecek olan dizide başrol oyuncusu Nilperi Şahinkaya sosyal medya fenomeni ‘Ala’ karakterine hayat verecek.

Dizinin başrol oyuncusu Gonca Vuslateri ise, sosyal medya fenomeni ‘Elis’ karakterine hayat verecek.

Ala’nın ailesi bir süre sonra iflas ederek her şeyini kaybedecek. Ala ise bu süreçte aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlarken içinde hayata karşı bir intikam duygusu yeşerecek. Dizinin belli bir bölümünden itibaren ise genç kızın fenomenliğe uzanan yolculuğu işlenecek.


beIN CONNECT’te Üyelik

Ödüllü filmler, popüler diziler, 100’den fazla TV kanalı, yüzlerce belgesel, yaşam ve çocuk içeriği izlemek için üye olmanız gerekiyor.

Dilediğin zaman iptal et!

Reklamsız, Türkçe dublaj ve alt yazı ile izleme seçeneği, kurulum yok, anında izlemeye başlanır. web, cep, tablet, smart TV’te izlenebilir.

İlk 7 gün ücretsiz, 7 gün sonrasında, ayda 14.90 TL      


Dizinin oyuncuları:

 

Nilperi Şahinkaya

Gonca Vuslateri

Derya Şensoy

Ahmet Kayakesen

Hülya Duyar

Bahadır Vatanoğlu

02-03-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar