Survivor All Star'da Sürgün Adasına Hangi Yarışmacılar Gitti

Survivor All Star'da Sürgün Adasına Hangi Yarışmacılar Gitti
Survivor All Star 2022'de haftanın 3. Dokunulmazlık oyununu hangi takım kaybetti. Sürgün adasına hangi yarışmacılar gitti?

Dominik’te hız kesmeden devam eden Survivor All Star'da 2022 eleme heyecanı için nefesler tutuldu. Sürgün adasına hangi takımdan eleme adayı çıktı? Survivor All Star da dokunulmazlık oyununu hangi takım kaybetti. Acun Ilıcalı sunumu ile kritik ada konseyinde hangi takım aday çıkardı?

Dominik’te Son dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı sürgün adasına gidecek aday için oylama yaptı. Ünlüler ve Gönüllüler arasında kıran kırana bir mücadele sonrası dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı eleme adayı çıkardı. İki takım arasında geçen mücadelede kazanan takım gönüllüler oldu. 8-6 biten kadınlar mücadelesinden sonra ünlüler de  erkeklerin kazanmasıyla en iyiler yarışması yapıldı. En iyilerde ise 3-1 lik skor ile Berkan’ın finali yapmasıyla gönüllüler dokunulmazlığın sahibi oldu.

Son üç dokunulmazlığın sahibi olan Gönüllüler takımı rahat bir konsey geçirirken ünlüler takımı potaya iki isim birden gönderdi. Ada konseyinde yapılan oylamada birinci aday yedeklerden katılan Gizem Memiç oldu. İkinci adayı ise performans birincisi olan Elif Gören söyledi. Ünlüler takımında bu haftanin en iyi kadın oyuncusu Elif Gören ikinci aday olarak ise Sercan Yıldırım'ı söyledi. İkili Survivor 2020 sezonunda çok yakın olarak hafızalara kazınmışken Elif'in Sercan'ı 3. Kez sürgün adasına göndermesi konseyde şaşkınlık yarattı. Elif takımını düşünerek Sercan’ın sakatlığından dolayı sayı getirecek kişilerin kalmasından yana hakkını kullandı.

Geçtiğimiz hafta Aycan Yanaç'ın Survivor All Star 2022 yi kendi isteğiyle yarışı bırakmasından dolayı eleme yapılmamıştı. Geçen hafta potada olan isimler ile birlikte bu hafta potaya gidenler ile 8 kişilik bir potadan adaya veda edecek isim belli olacak. Çok büyük ve güçlü isimlerden oluşan potada kimin gideceği tahmin edilemeyecek kadar zor.

Bu hafta yapılacak olan eleme potasında 7 kişi ünlüler takımından olurken bir kişi ise gönüllüler takımından 8 kişi eleme adayı olarak bir eleme gerçekleşecek. Survivor All Star 2022 sezonun da Adaya kimin veda edeceği merak ediliyor. Çok güçlü isimlerden oluşan potada hayallerine hangi yarışmacı veda edecek?

Survivor All Star 2022'de Bu hafta eleme yapılacak potadaki isimler ise Evrim Keklik, Barış Murat Yağcı, Birsen Bekgöz, Mert Öcal, Furkan Kızılay, Bora Edin, Gizem Memiç ve Sercan Yıldırım yer alıyor. Eleme gecesinde hangi yarışmacı hayallerine veda edecek ?

08-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar