Kırmızı Oda izleyicisine kötü haber! Kırmızı Oda final mi yapıyor? O tarih belli oldu

Kırmızı Oda izleyicisine kötü haber! Kırmızı Oda final mi yapıyor? O tarih belli oldu
Kırmızı Oda dizisi için karar verildi. Ekranın bir dönem en çok izlenen dizisi Kırmızı Oda final mi yapıyor? Erkan Petekkaya'nın yeniden katıldığı Kırmızı Oda'da son durum ne?

Kırmızı Oda dizisi özellikle pandemi döneminde izlenme rekorları kırmıştı. Ekranın farklı ve dikkat çeken yapımlarından biri olan Kırmızı Oda için karar verildi. Reytingleri son zamanlarda oldukça düşen Kırmızı Oda dizisi için senaryoda yenilikler yapılsa da istenen başarı yakalanamadı. Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı Delikanlı Sadi'de diziye yeniden katılmış ve hikayesi ile ilgili sahneler yeniden çekilmeye başlanmıştı. Fakat bu çalışmalar da Kırmızı Oda dizisini kurtaramadı. Kırmızı Oda'da seyircisini üzecek bir karar alındı. Kırmızı Oda için final süreci başladı. Tv8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda final yapacak.

Kırmızı Oda final ne zaman?

Binnur Kaya'nın başrolde olduğu Kırmızı Oda dizisine birçok ünlü oyuncu konuk olmuştu. Erkan Petekkaya, Gökhan Özoğuz, Meltem Cumbul, İlayda Alişan, Ali İpin, Nihal Yalçın, Ayça Bingöl gibi birçok sevilen isim Kırmızı Oda dizisinde farklı karakterle yer aldı. OGM Pictures imzası taşıyan Kırmızı Oda dizisi yapım şirketinin diğer dizileri gibi büyük bir başarı yakalamıştı. Özellikle pandemi dönemindeki kapanmalar dizinin reytinglerini oldukça arttırmıştı. Fakat yeni sezonda yeni yapımların başlamasıyla Kırmızı Oda'nın reytinglerinde düşüşler başladı. Senaryosu ve farklı oyuncuları ile dikkat çeken Kırmızı Oda için final kararı verildi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kırmızı Oda 61. Bölümde final yapacak.

Kırmızı Oda izleyicisine kötü haber!

Kırmızı Oda dizisinin geçen Cuma 59. Bölümü ekrana gelmişti. Kırmızı Oda 58. bölümde diziye yeniden katılan Delikanlı Sadi sahneleri bir hareket oluştursa da son bölüm reytingleri istenen seviyeye çıkmadı. Binnur Kaya'nın Doktor Hanım olarak başrolde olduğu Kırmızı Oda dizisinde final kararı verildi. Kırmızı Oda 60. Bölüm 11 Şubat Cuma akşamı ekrana gelecek. Kırmızı Oda 61. Bölüm ise dizinin son bölümü olacak. OGM Pictures imzalı Kırmızı Oda dizisinin final nedenleri arasında Acun Ilıcalı ile yapım şirketi arasındaki anlaşmazlık olup olmadığı ise merak konusu. OGM ile Tv8'in sahibi Acun Ilıcalı arasında Süslü Korkuluk dizisi için bir sorun çıkmış ve dizinin Tv8'de yayınlanmamasına karar verilmişti.

08-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar