Survivor All Star’ın Final Tarihi Belli Oldu!

Survivor All Star’ın Final Tarihi Belli Oldu!
TV8 ekranlarının nefes kesen yarışma programı Survivor All Star 2024'ün final tarihi belli oldu. Survivor All Star 2024 ne zaman final yapacak?

TV8'de ekranlara gelen popüler yarışma programı Survivor'da yavaş yavaş finale doğru yaklaşılıyor. Survivor All Star 2024 ne zaman final yapacak? Finale hangi yarışmacılar kalacak? İşte nefes kesen programın final tarihi..

Survivor 2024 için final heyecanı dorukta! 

Survivor All Star 2024 yarışması yavaş yavaş sona yaklaşırken rekabetin yoğunluğu da artıyor. Final için büyük bir istikrar ve hırsla mücadele eden yarışmacılar arasında kalan son altı isim ise Nefise, Atakan, Yunus Emre, Ogeday, Batuhan ve Seda oldu. Heyecan dolu yolculuğun ne zaman sona ereceği ve şampiyonun kim olacağı merak ediliyor. Son altı kişinin kaldığı yarışmanın final tarihi belli oldu.

Survivor 2024 final tarihi

Acun Ilıcalı'nın her yıl birbirinden başarılı isimleri yarışmacı olarak aldığı Survivor All Star bu yılda en çok izlenen yarışma programlarından biri oldu. Eski Survivor yarışmacısı Murat Ceylan'ın sunumu ile ekranlara gelen Survivor All Star 2024'ün final bölümü için kesin tarihi belirlendi. 4 finalist, canlı yayında izleyicilerin önünde mücadele edecekleri Survivor All Star 2024'ün büyük finali, 13 Haziran Perşembe günü saat 20:00'de TV8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacak.

En son kim elendi?

Survivor'da eleme düellosu finalinde Merve ve Nefise arasındaki mücadele büyük ilgi gördü. İkili arasında adada kalma için çetin bir yarış yaşandı. Eleme düellosu finalinde Nefise, Merve'yi 5-1'lik skorla mağlup ederek adada kalmayı başardı. Bu sonuca göre, Survivor'a bu hafta veda eden isim Merve Aydın oldu. Merve Aydın adaya vedasının ardından "Burada olduğum için bu sezon inanılmaz mutluydum. Tabii ki bir hayalim vardı, final. Nasibim buraya kadarmış. Elimden gelen bütün savaşı verdim ama böyle olması gerekiyormuş" konuşması yaptı. Geçen hafta elenen isim Hilmi Cem'de vedasını "Kısmetten öte köy yok. Elimden geleni yaptım, savaştım. Hiç hazır değildim Murat, sen daha iyi biliyorsun. Normalde diğer 3 Survivor'uma makine gibi hazırlanıp geldim ama bu sefer bir telefonla ansızın çıkıp geldim. Mücadele ederken sakatlandım. Sakatlandığım zaman bırakmayı düşündüm. Bırakmadım, tekrar ayağa kalktım, tekrar savaştım. Çok güzel dostluklar edindim. Çok güzel insanlar tanıdım." sözleriyle noktalamıştı.

08-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar