Survivor All Star'ın Şampiyonu Nisa Bölükbaşı'ndan Milyonluk Reklam Anlaşması

Survivor All Star'ın Şampiyonu Nisa Bölükbaşı'ndan Milyonluk Reklam Anlaşması
Reklam şirketleri Survivor All Star Türkiye yarışmasının 2022 yılının şampiyonu olan ünlü isim Nisa Bölükbaşı’nın peşinden ayrılmıyor. Ünlü isim milyonluk sözleşmeye imza attı.

Magazin basını ve sosyal medyanın en önemli kişilerinden olan ve hemen her gün bir haberle gündemde yer alan ünlü isim Nisa Bölükbaşı son olarak Survivor All Star birinciliğinin ardından sık sık açıklama ve haberleriyle gündemden düşmüyor. Büyük bir mücadele sonunda Survivor All Star’da birinciliği elde eden ünlü isim şimdilerde pek çok reklam ajansının ve üreticinin gündeminde. Pek çok reklam teklifi alan Nisa Bölükbaşı son zamanlarda yer alacağı reklam projeleriyle sık sık gündeme gelirken ünlü ismin hangi reklamda oynayacağı ve hangi ürünün reklam yüzü olacağı ise merak edilmeye başlandı. Ünlü ismin reklamlarda rol alacağı gündemden düşmezken yeni bir haber ise bir anda herkesi şaşırttı. Survivor Türkiye’nin yeni şampiyonu Nisa Bölükbaşı’nın rol alacağı reklam markasıyla milyonluk anlaşma yaptığı öğrenildi.

Milyonluk Reklam Sözleşmesi

Survivor Türkiye All Star’da 2022 yılı şampiyonu olan ünlü isim Nisa Bölükbaşı son günlerin en popüler isimlerinden biri. Hemen her gün magazin medyasında ve sosyal medyada gündem olan Nisa Bölükbaşı bugünlerde yer alacağı reklam kampanyasıyla gündemde yer alıyor. Ünlü gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre yarışmada birinci olmasının ardından teklif yağmuruna tutulan Nisa Bölükbaşı sonunda yer alacağı reklam için kararını verdi. Beş farklı markadan reklam teklifi alan ünlü isim sonunda bir içecek markasıyla reklam anlaşmasına vardı. Nisa Bölükbaşı uzun süre düşündükten sonra içecek markası olan Dimes ile el sıkışarak anlaşmaya vardı. Daha önce Dimes’in reklam yüzü olan genç şarkıcı Aleyna Tilki’den böylece Nisa Bölükbaşı bayrağı devralmış oldu. Reklam kampanyalarının çekimlerinin yakında başlayacağı öğrenilirken Nisa Bölükbaşı’nın milyonluk bir sözleşmeye imza attığı öğrenildi.

Başka Reklamlarda Yolda

Öbür taraftan ünlü ismin peşinden firmalar ayrılmıyor. Dimes ile reklam sözleşmesi imzalayan Nisa Bölükbaşı’nın ayrıca iki tekstil firması ve bir bankayla da görüşmelerinin sürdüğü öğrenildi. Dimes’in yanı sıra bu firmalardan en az ikisiyle daha reklam sözleşmesi imzalayacak olan ünlü ismin kazandığı birincilik ise uzun süre gündemde kalmış ve şaibeli olduğu iddia edilmişti. Nisa Bölükbaşı ise tüm bu iddialara “kalbimle kazandım” açıklamasını yapmıştı.

20-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar