‘Dünya İle Benim Aramda’ Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

‘Dünya İle Benim Aramda’ Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!
Demet Özdemir ve Buğra Gürsoy’un başrollerinde oynadığı Disney Plus dizisi ‘Dünya ile Benim Aramda’nın yayın tarihi belli oldu. Dünya ile Benim Aramda dizisi ne zaman başlayacak?

Walt Disney Company'nin bölümü olan Disney Platform Distribution tarafından işletilen over-the-top katılımlı talebe dayalı Amerikan video servisi Disney Plus 14 Haziran 2022 tarihinde Türkiye’de yayına başladı. Amerika’da 12 Kasım 2019 yılında faaliyete geçen video içerik platformu Türkiye’de 16.000’in üzerinde bölümden oluşan 400’den fazla dizi, belgesel ve özel içerik arşiviyle ve 170’i orijinal 1000’den fazla filme, üyelik ücreti aylık 34.99 TL veya yıllık 349.90 TL olarak duyurulan platforma 14 Haziran’dan itibaren tüm uyumlu cihazlardan erişilebiliyor. Kullanıcılar için önemli bir özellik olan aynı anda 4 kullanıcının izleyebileceği bir platform olan Disney Plus birçok özelliği sayesinde ve yapılan tanıtım ve reklamlar sayesinde büyük bir talep gören dijital platformun 14 Haziran 2022 tarihinde girmesinin bir gün sonrası 100 bini aşkın abone sayısına ulaştı. İlk Engin Akyürek’li Kaçıs yerli dizisi ile açılışı yapan platform peş peşe diğer yerli yapımlarının çekimlerine de başlıyor. Hazırlıkları süren yapımlara yenilerininde ekleneceğini ve ek bütçe çıkarttığını duyuran Disney Plus, ülkemize çok iddialı giriş yaptı ve büyük bütçeler harcıyor. Birçok önemli yer star isimle anlaşan platformun önümüzdeki dönemde onlarla yapacağı projeler duyurulacak ve yeni dizi ve filmleri yayına girmeye başlayacak. İşte o dizilerden biri ‘Dünya İle Benim Aramda’nın merak edilen yayın tarihi duyuruldu… ‘Dünya ile Benim Aramda’ ne zaman yayınlanacak?

 

Dünya İle Benim Aramda Dizisi ‘14 Eylül’de Disney Plus’ta Yayında!

Disney Plus için çekilecek yeni yerli içerikler ve ne zaman yayınlanacakları merak konusu oldu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre onlardan biri de Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan ‘Dünyayla Benim Aramda’ dizisi, çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlanan dizi, son dakika bir değişiklik olmazsa Eylül Ayında yaynda. Dünya ile Benim Aramda dizisi 14 Eylül de Disney Plus’ta yayında olacak.

Dünya ile Benim Aramda dizisinin yapımcılığını Asena Bülbüloğlu üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaryosunu daha önce Mucize Doktor, Suskunlar, Ezel gibi dizilerin senaryosunu da kaleme alan Pınar Bulut’un yazıyor. Dünya ile Benim Aramda dizisinin başrollerinde yer alan Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un yanı sıra kadrosunda Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu ve Zerrin Tekindor’un yer alıyor.

Dünya İle Benim Aramda Dizisinin Konusu Ne?

Romantik komedi türündeki dizide İlkin (Demet Özdemir) ile Tolga (Buğra Gürsoy) sevgilidir ve içindeki boşluğu aşkla doldurmaya çalışan İlkin, sevgilisiyle arasındaki mesafenin zamanla açıldığını fark edince, ilişkisini canlı tutmaya çalışmak için sevgilisine sosyal medya üzerinden oyunlar oynamaya başlar İlkin’in başvurduğu bu yöntemler sonrası gelişen olayları konu alıyor. 

 
Dünya ile Benim Aramda Dizisinin Oyuncu ve Karakterleri

Mini bir dizi olarak yeni içerik platformu Disney Plus için çekilen ‘Dünya İle Benim Aramda’ dizisi 6 bölümden oluşuyor.

Demet Özdemir - İlkin

Buğra Gürsoy - Tolga

Hafsanur Sancaktutan - Sinem

Zerrin Tekindor - Burçin

İbrahim Selim - Cüneyt

Melisa Döngel - Ceren

Metin Akdülger - Kenan

Ali Yoğurtçuoğlu 







20-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar