Survivor Nisa Bölükbaşı Kimdir? Nisa Bölükbaşı Kaç Yaşında? Nereli?

Survivor Nisa Bölükbaşı Kimdir? Nisa Bölükbaşı Kaç Yaşında? Nereli?
Survivor All Star 2022 kadrosunda yer alacağı belli olan Nisa Bölükbaşı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Nisa Bölükbaşı kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Mesleği Ne?

Geçtiğimiz sezon Suvivor’da yer alan, 2020'nin genç isimlerinden Nisa Bölükbaşı performansı ile dikkatleri çekti. Survivor’a en sevdiği eşya olarak avakado yastığını getiren Nisa, çocuksu tavırlarıyla sezon boyunca adından söz ettirdi. Yarışmaya yurt dışından katılan Nisa Türkçe’ye hakimiyetinin az olması sebebi ile ‘Anlat bakalım’ da zorlanırken ekran karşısındaki seyircinin eğlenceli anlar yaşamasına neden oldu. İzleyicinin en çok arama yaptığı, merak ettiği yarışmacılardan Nisa Bölükbaşı kimdir? Kaç yaşında? Nereli? İşte Nisa ile ilgili merak edilenler…

Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Nisa Bölükbaşı Kimdir?

Nereli: Prag Doğumlu
Doğum Tarihi: 2 Temmuz 1998 (24 yaşında)
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.70

Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Nisa Bölükbaşı’nın Hayatı

Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğdu. Bir kız kardeşi olan Nisa, daha 3 aylıkken yüzmeye başladı. Önceleri annesiyle yüzerken sonraları yalnız yüzdü. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takım için yüzdü. Aynı yılda profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için reddetmek zorunda kaldı. 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yıl oynadı. 15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. Yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar verdi. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018'de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gitti.

Survivor 2020’den Sonra NİSA Bölükbaşı Neler Yaptı? BARIŞ Murat Yağcı İle Sevgili Mi?

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'de mücadele eden Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı, temmuz ayında final yapan yarışma sonrası sevgili oldu. Aylarca inkar ettikleri ilişkileri sosyal medyaya sızdırılan öpüşme videosu ile ortaya çıktı. Bu olayın ardından aşk yaşadıklarını açıklamak zorunda kaldılar. Daha sonra Barış Murat Yağcı İstiklal Caddesi’nde sevgilisi Nisa Bölükbaşı’na evlilik teklifi etti. Gerçek mi kurgu mu olduğu bilinmesede çiftin arası gayet iyiydi.

Nisa Bölükbaşı yeniden 2022 kadrosunda yer almasıyla birlikte, Survivor'da en çok konuşulan kadın yarışmacılardan biri oldu. Geçtiğimiz dönemlerde Barış Murat Yağcı ile yaşadığı ilişkiyi bitirme kararı aldığını açıkladı.

Oyuncu Barış Murat Yağcı, ‘’Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’’programına konuk oldu. Merak edilen soru ona da sorulunca cevabı net oldu: ‘Nisbar’ bitti, bunun geri dönüşü yok!’’ dedi.


Nisa Bölükbaşı, 2000’li yılların sevilen dizisi Sihirli Annem'in yeni versiyonu olan Exxen Sihirli Annem dizi kadrosuna, Venüs Avokado Perisi olarak katıldı.
Aynı zamanda Nisa Bölükbaşı, YouTuber olarak kariyerine devam etti.

İşte Nisa Bölükbaşı’nın 2020 Survivor Serüveni

03-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar